Яйчена Разядка със Сирене

Разгледай всички 32 избрани предложения за яйчена разядка със сирене в Готвач.бг.
Яйчена разядка със сирене
3
Настържете яйцата и сиренето и ги смесете. Добавете киселото мляко, майонезата, нарязания зелен лук и накълцания на ситно магданоз. ...
Яйчена разядка с кисели краставички
5
Рендосайте твърдо сварените яйца. Разбъркайте ги със сметаната, нарязаните ситно кисели краставички, пресован чесън, 1 с.л. зехтин и сол на...
Яйчена разядка с майонеза и маслини
Яйцата се сваряват в подсолена вода - да са твърдо сварени. Охлаждат се в студена вода, обелват се и се настъргват на едро ренде. Сиренето...
Млечна разядка със сирене
В купичка се слага киселото мляко. Сиренето се натрошава и се слага към млякото. Магданозът и лукът се режат на ситно, добавят се в купата. ...
Разядка с крема сирене
, зехтина и разбъркайте. Сложете от разядката върху малък лист маруля, добавете няколко доматки и сервирайте с резени хляб....
Яйчени питки със сирене
тесто. Оставете да удвои обема си, след което разделете тестото на топки, взимате една и леко притискате и слагате парче сирене или го...
Яйчена салата с крема сирене
добавят при яйцата. Добавя се счуканият чесън, нарязания копър, добавя се крема сиренето, и сметаната, всичко се разбърква и се поднася в ...
Закуска от сирене Разядка
1
Тъй като рецептата е от старите книги, може да намалите двойно продуктите, ако искате по-малко количество от разядката. Настържете сиренето...
Разядка със сирене и майонеза
. Почистваме 3 скилидки чесън и го пасираме с преса. Объркваме добре всичко и слагаме в хладилника да се изстуди. Поръсваме с червен пипер отгоре и ...
Разядка със сирене и яйца
1
дребно. Слагаме яйцата в купа. Сиренето го намачкваме с преса или вилица съвсем фино. Използваме пресносолно домашно сирене. Слагаме ...
Тиросалата – гръцка разядка със сирене
2
храна с капак в хладилник. Превъзходна разядка са си измислили гърците с неповторим вкус. Тази разядка в съседна Гърция ще я намерите под ...
Яйчени лодки с пушено сирене
Сваряваме яйцата - варим 7 минути. След като ги обелим, ги разполовяваме. Оставяме белтъците настрана, а жълтъците намачкваме със сирене...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 4
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка: