Японски Бухти

Открий всички 12 кулинарни идеи относно японски бухти в Готвач.бг.
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
. Пържим до златисто и изваждаме бухтичките върху хартия, за да се отцедят от мазнината. След това ги подреждаме в чиния, заливаме ги с топинг и ги поръсваме с цветни пръчици....
Китайски бухтиКитайски бухти
2
топчета. Пускайте ги в загрято олио и ги изпържете до готовност. Поднесете бухтите поръсени с пудра захар....
Домашни японски сладкиДомашни японски сладки
забождаме по половинка фъстък и натискаме леко. Печем сладките на 150 градуса за 10 минути....
Сладки бухтиСладки бухти
., която е предварително намазнена, за да не полепва тестото по нея. Лъжицата тесто се пуска в сгорещена мазнина и се пържи. Готовите бухти се...
Сладки бухти сърцаСладки бухти сърца
се тестото да почине за 10 -15 минути. Разточва се кора и с форма, моята беше сърце, се изрязват сладките бухтички. Загрява се олио и...
Сладки заснежени бухтиСладки заснежени бухти
изпържат хубаво отвътре (ако олиото е много горещо, отвън бързо се изпържват, а отвътре остават лепкави). Изваждаме изпържените бухтички върху салфетка да се отдели мазнината. Поръсваме с пудра захар, пресята с ванилия....
БухтиБухти
13
Пресява се брашното, след което правим в средата кладенче и добавяме яйцата и киселото мляко, в което е сложена содата. Слагаме и другите...
Бухти с домашно сладкоБухти с домашно сладко
олиото. Замесва се гладко тесто, оставя се да почине 10 минути. Разточва се не много тънка кора, изрязват се ромбове с нож. Бухтите се пържат в сгорещеното олио. Поднасят се със сладкото....
Сладки печени бухтиСладки печени бухти
1
прегъват, като се притискат добре по краищата. Бухтите се нареждат в намаслена тава и се намазват с малко масло. Оставят се втасат, след което се пекат за 20 минути на 220 градуса. Поднасят се поръсени с пудра захар....
Сладки ванилови бухтиСладки ванилови бухти
2
Разбъркайте киселото мляко със содата, след това добавете яйцата и захарта. Объркайте хубаво и прибавете солта, брашното и ванилиите...
Японски омлетЯпонски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато...
Китайска и японска кухня – основни разликиКитайска и японска кухня – основни разлики
това е изключително изискана. И китайци, и японци много биха ви се обидили, ако объркате едната кухня с другата. Повечето традиционни китайски...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: