Японски Пухкав Кекс

Открий всички 12 подбрани съвети за японски пухкав кекс в Готвач.бг.
Пухкав японски омлетПухкав японски омлетЗа този пухкав японски омлет разделете жълтъците от белтъците. Към жълтъците добавете солта, разбъркайте и оставете настрани. Белтъците със захарта...
Японски КексЯпонски КексПодгответе си продуктите да са ви готови, като премервате и пресявате брашното, леко затопляте прясното мляко и разтворете напълно меда в него....
Лесен японски чийзкейкЛесен японски чийзкейкФурната се загрява предварително на 160°С. Млякото, маслото и сиренето се затоплят заедно котлона на средна топлина, след което се разбиват с...
Японски дунапренен чийзкейкЯпонски дунапренен чийзкейкГотовият японски чийзкейк се изважда, освобождава внимателно от формата и хартията за печене....
Японски оризЯпонски оризОризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...
Японски БухтичкиЯпонски Бухтички
Разбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и разбъркваме...
Японски палачинкиЯпонски палачинкиОпитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки. Разбърквате в купа...
Японски омлетЯпонски омлетРазбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Тайни за пухкав домашен кексТайни за пухкав домашен кексСлучвало ли ви е кексът да изглежда бухнал и пухкав, докато е във фурната, но в мига, в който го извадите, да спадне и да изгуби напълно предишния...
Японски кифлички хокайдоЯпонски кифлички хокайдоБрашното 20 г + 2 ч.л. захар +100 мл прясно мляко се смесва и се слага на котлона. Вари се да стане гъсто като крем за много кратко време. Остава...
Японски крем карамелЯпонски крем карамелВ касерола сложете захарта за карамела и я разтопете. Добавете водата и разклатете до пълното разтваряне на карамела. Разпределете по дъното на чашки...
Домашни японски сладкиДомашни японски сладки
Разбиваме жълтъците с вилица и добавяме захарта. Разбиваме 1-2 минути и сипваме сухото мляко и нишестето. Разбъркваме и размесваме с пръсти. Трябва...

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 4
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: