Японски Пухкав Кекс

Открий всички 12 подбрани съвети за японски пухкав кекс в Готвач.бг.
Японски Кекс
Японски Кекс
яйцата едно по едно и го включете на 4 степен. На няколко пъти с кратки почивки добавете захарта, оставете да бърка до много пухкав крем...
Лесен японски чийзкейк
Лесен японски чийзкейк
Фурната се загрява предварително на 160°С. Млякото, маслото и сиренето се затоплят заедно котлона на средна топлина, след което се разбиват с...
Японски дунапренен чийзкейк
Японски дунапренен чийзкейк
5
половината на кексовата форма. Пече се в предварително загряна на 160 градуса фурна около 1 час, като не се отваря. Готовият японски ...
Японски палачинки
Японски палачинки
Опитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки. Разбърквате в купа...
Японски ориз
Японски ориз
1
Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и...
Японски Бухтички
Японски Бухтички
Разбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и...
Японски омлет
Японски омлет
Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато...
Онигири: Японски оризови топки
Онигири: Японски оризови топки
Да започнем с това, че на въпроса Какво ще ядете за закуска? повечето японци ще отговорят - ориз. Същият отговор е и за храненията в другите...
Пригответе зеленчуците по японски
Пригответе зеленчуците по японски
1
В японската кухня съществува огромно количество начини на рязане на продуктите. Един от най-разпространените е сайномегири – нарязване на...
Японски методи за готвене
Японски методи за готвене
пиле с парчета пилешко месо, но с аромат на японски билки (нанакуса) и рибна паста (камабоко). Нишките от лимон и спанак и поръсени с шойу и...
Сушени патладжани по японски
Сушени патладжани по японски
Патладжаните се заливат с вряла вода за 15 минути и се посоляват. Чесънът се нарязва на ситно, морковите се настъргват. Чесънът и морковите...
Двупластов портокалов японски десерт
Двупластов портокалов японски десерт
2
Разбъркваме млякото с яйцето. В тенджерка слагаме портокаловия сок, сметаната и захарта. Разбъркваме ги на слаб огън (само да се затоплят, не...

Рейтинг

3.5
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: