Японски чийзкейк

Японски чийзкейк

0

час и половина преди да започна да правя чийзкейка. За яйцата съм забелязал, че ми е най-лесно да отделя белтъка от жълтъка, докато яйцето е...

1

Японски Пухкав Кекс

Открий всички 12 подбрани съвети за японски пухкав кекс в Готвач.бг.
Японски Кекс

Японски Кекс

яйцата едно по едно и го включете на 4 степен. На няколко пъти с кратки почивки добавете захарта, оставете да бърка до много пухкав крем...

Лесен японски чийзкейк

Лесен японски чийзкейк

Фурната се загрява предварително на 160°С. Млякото, маслото и сиренето се затоплят заедно котлона на средна топлина, след което се разбиват с...

Японски дунапренен чийзкейк

Японски дунапренен чийзкейк

5

половината на кексовата форма. Пече се в предварително загряна на 160 градуса фурна около 1 час, като не се отваря. Готовият японски чийзкейк се...

Японски Бухтички

Японски Бухтички

Разбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и...

Японски ориз

Японски ориз

1

Оризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и...

Японски омлет

Японски омлет

Разбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато...

Японски методи за готвене

Японски методи за готвене

пиле с парчета пилешко месо, но с аромат на японски билки (нанакуса) и рибна паста (камабоко). Нишките от лимон и спанак и поръсени с шойу и...

Онигири: Японски оризови топки

Онигири: Японски оризови топки

Да започнем с това, че на въпроса Какво ще ядете за закуска? повечето японци ще отговорят - ориз. Същият отговор е и за храненията в другите...

Пригответе зеленчуците по японски

Пригответе зеленчуците по японски

1

В японската кухня съществува огромно количество начини на рязане на продуктите. Един от най-разпространените е сайномегири – нарязване на...

Сушени патладжани по японски

Сушени патладжани по японски

Патладжаните се заливат с вряла вода за 15 минути и се посоляват. Чесънът се нарязва на ситно, морковите се настъргват. Чесънът и морковите...

Японски омлет (Дашимаки Тамаго)

Японски омлет (Дашимаки Тамаго)

Яйцата се счупват в подходящ съд. Рибният бульон, солта, захарта, миринът и сакето се смесват в друг съд. Яйцата се прибавят към тях и се...

3.5
Общо 11 гласували
5 3
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка: