Японско Чудо

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за японско чудо в Готвач.бг.
Диета Японско чудо - драстична, но ефикаснаДиета Японско чудо - драстична, но ефикаснаЯпонско чудо е диета, която продължава точно две седмици....
Агар-агар - японското чудоАгар-агар - японското чудоАгар-агар е продукт с растителен произход, получен от червени водорасли. Можете да го използвате при направата на пудинги, желета, мармалади...
Древната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчкиДревната японска рецепта чудо за отстраняване на бръчкиПредлагаме ви, да приготвите по стара японска рецепта проста маска, която ще изглади бръчките ви и ще ви предаде перфектен тен....
Салата ЧудоСалата ЧудоВ купа слагате всичко на едно за дресинга и го разбърквате добре с тел. Разделяте на две сместа. С едната част покривате пилешкото, което оставяте...
Коктейл Японско БижуКоктейл Японско БижуСтрахотен коктейл Японско Бижу....
Японско снежно суфлеЯпонско снежно суфлеЖелатинът се залива с 1 чаша преварена вода и се оставя за 30 минути. Добавя се захарта и всичко се разтваря на водна баня при непрекъснато бъркане...
Японски палачинкиЯпонски палачинкиОпитайте нещо по различно от традиционните палачинки, като си направите японските палачинки, които са много пухкави и леки. Разбърквате в купа...
Японски БухтичкиЯпонски БухтичкиРазбиваме белтъците на сняг. В отделна купа смесваме двата вида брашно, захарта и сухата мая. Добавяме газираната вода, йогурта и ванилията и разбъркваме...
Японски КексЯпонски КексПодгответе си продуктите да са ви готови, като премервате и пресявате брашното, леко затопляте прясното мляко и разтворете напълно меда в него....
Японска майонезаЯпонска майонезаЖълтъците се разбиват с телена бъркалка заедно с оризовия оцет. Оттук нататък аз работя с пасатор, за да може да емулгира перфектно майонезата....
Японски омлетЯпонски омлетРазбиваме яйцата със соевия сос и оризовия оцет. Загряваме олио, загребваме с черпак от сместа и пържим като за тънки палачинки. Когато яйцата...
Японски оризЯпонски оризОризът се измива и сварява във водата, след което отново се изплаква със студена вода и си оставя да се отцеди. Към него се добавят грахът и царевицата...

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: