Ястия със сос Рокфор

Открий всички 21 кулинарни идеи относно ястия със сос рокфор в Готвач.бг.
Сос Рокфор
Сос Рокфор
всички съставки, като прибавите и майонезата и сметаната. Сос Рокфор е подходящ за месни ястия, като се сервира в малка каничка ...
Пилешко филе със сос Рокфор
Пилешко филе със сос Рокфор
3
, сол на вкус и част от останалото прясно мляко, докато се получи гладко пюре. Поднесете порция пилешко филе със сос Рокфор с гарнитура от ...
Телешки пържоли със сос Рокфор
Телешки пържоли със сос Рокфор
Загрейте маслото и олиото, овкусете пържолите със сол и пипер и ги запържете набързо и от двете стани. Намалете огъня и продължете да пържите...
Сос за рибни ястия
Сос за рибни ястия
1
Ядките се смилат, разбъркват се с чаша вода и се пасират. Разбива се маслото, към което се добавят един по един жълтъците и към тях се...
Телешко филе със сос рокфор
Телешко филе със сос рокфор
когато сместа кипне добавете и сметаната. Сложете телешкото в получения сметанов сос и задушавайте на тих огън за около 20 минути. Когато...
Рокфор
Рокфор
-известното синьо сирене в света е наслада за небцето и сетивата. Може да добавите настърган Рокфор към всички свои любими ястия, за да им ...
Филе от говеждо месо със сос Рокфор
Филе от говеждо месо със сос Рокфор
. Загрейте сметаната на умерен до слаб огън и в нея натрошете сиренето Рокфор. За по-мек вкус - 100 грама, за по-интензивен - 150 г. Когато се ...
Разядка с тиквички и сос Рокфор
Разядка с тиквички и сос Рокфор
Измиваме тиквичката, обелваме я и я нарязваме на парчета (когато тиквичките са отгледани в градината, се старая да запазвам коричката, но когато...
Салата с Рокфор и сос от цвекло
Салата с Рокфор и сос от цвекло
заквасената сметана. В чинии разпределете салатата на порции. Върху нея поставете соса с цвеклото и накрая добавете натрошеното сирене Рокфор....
Чеснов сос за рибни ястия
Чеснов сос за рибни ястия
Пресовайте чесъна. Загрейте 2 с.л. масло и сложете чесъна съвсем за кратко и добавете брашното. Бъркайте и запържете брашното. Оставете...
Пиле Рокфор
Пиле Рокфор
Бутчетата се почистват, измиват и подправят със сол и черен пипер. В тиган се поставя маслото и нарязаните на ситно скилидки чесън и се...
Защо всяко ястие е по-вкусно със сос?
Защо всяко ястие е по-вкусно със сос?
Сосовете са необходима съставна част почти на всички ястия. Те съдържат много видове ароматични вещества, затова спомагат както за...

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 2
4 0
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: