Яхния Свинска Рибица

Открий всички 74 авторски предложения относно яхния свинска рибица в Готвач.бг.
Свинска масСвинска масДобиване на свинска мас Както вече уточнихме, свинската мас се добива от свинска сланина....
Свинска гулаш яхнияСвинска гулаш яхнияНека свинската гулаш яхния покъкри и да се сгъсти....
Свинска Плешка ЯхнияСвинска Плешка ЯхнияГотовата яхния се поднася топла, поръсена с магданоз....
Селска свинска яхнияСелска свинска яхнияСвинското месо се нарязва на средно големи парчета, след което се овалва в брашното и се запържва в сгорещената мазнина. Прибавяме нарязания лук и...
Домашна свинска яхнияДомашна свинска яхнияНарязваме месото на кубчета, a лука режем на филийки. В тенджера слагаме месото, лука, брашното, солта, червения пипер и олиото. Заливаме ги...
Шпикована свинска рибицаШпикована свинска рибицаТака приготвеният сос се подправя и с него се поливат парчетата нарязана рибица при сервиране....
Печена свинска рибицаПечена свинска рибицаС тази смес залейте свинската рибица в тавата. Сложете месото да се пече на 170 градуса за около 90 минути....
Рибена яхнияРибена яхнияПо желание може накрая да сгъстите рибената яхния с 1 пълна чаена лъжичка нишесте, размито в малко вода....
Чашушули - тайната на вкусната грузинска яхнияЧашушули - тайната на вкусната грузинска яхнияПриготвя се от говеждо, свинско, по-рядко от агнешко. Смята се за много пикантно ястие....
Традиционни български яхнииТрадиционни български яхнииМоже да се сложи и суха люта чушка, за да бъде яхнията по-пикантна. Попската яхния със свинско месо е една от най-вкусните яхнии....
Свински Език ЯхнияСвински Език ЯхнияКъм яхнията прибавяме езика, който сме нарязали на едри кубчета, и граха. Добавяме още от бульона и оставяме за 5 минути....
Яхния със свинскоЯхния със свинскоНакисваме свинското месо със соев сос, лимонов сок и шарен пипер, оставяме го да престои поне 1 час. През това време нарязваме праза на колелца, широки...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: