Яхния от Лапад с Агнешко

Открий всички 42 авторски предложения за яхния от лапад с агнешко в Готвач.бг.
Агнешка Яхния с Лапад
Агнешка Яхния с Лапад
, похлупено с капак. Малко преди готовност се прибавя почистеният от жилки и нарязан лапад. Готвенето продължава още 15 минути, след което се...
Готвено агнешко с лапад
Готвено агнешко с лапад
2
малко олио. В същата мазнина запържваме нарязания лук, лапад и джоджен. Добавяме черен пипер сол на вкус, червен пипер и брашно. Наливаме 3-4...
Великденско агнешко с лапад
Великденско агнешко с лапад
умерена фурна. По време на печенето месото се полива със соса и се обръща. Лападът се нарязва и се задушава на слаб огън в останалото масло...
Яхния с лапад
Яхния с лапад
Почистете и накълцайте лапада. Разтопете маслото в тенджера, сложете лапада, след това киселото мляко, водата, яйцата и 3 равни лъжици брашно...
Картофена яхния с лапад
Картофена яхния с лапад
зеленчуците. Долейте още вода /в зависимост как желаете да стане ястието - по гъсто или течно/. Най-накрая при полуготовност на зеленчуците прибавете ...
Агнешка яхния
Агнешка яхния
Изчиствате месото, нарязвате го на хапки, изпържвате го в мазнината и го изваждате. В същата мазнина задушавате зеления лук с брашното и...
Агнешко с лапад
Агнешко с лапад
. Долейте гореща вода на около, посолете и поръсете с черен пипер на вкус. След малко преместете агнешкото с лапад в тава, прибавете ...
Пиле яхния с лапад
Пиле яхния с лапад
нарязан лапад. Добавете червеният пипер и доматеният концентрат. Сложете пилешкото месо /може да го обезкостите/. Разбъркайте и гответе около...
Агнешка плешка с лапад
Агнешка плешка с лапад
водата и се връща месото да ври, посолява се и се захлупва да ври. Агнешкото е сварено, когато е меко при набождане. Добавя се лападът, ...
Агнешка супа с лапад
Агнешка супа с лапад
1
почиства много добре и се нарязва на ивици. Залейте агнешкото месо с 2 л студена вода, кипнете и сложете 1 ч.л. сол. Десетина минути след...
Агнешко с лапад и картофи
Агнешко с лапад и картофи
поставяме лапада, нарязаните картофи, ориза и агнешкото месо отгоре. Към тях добавяме нарязания на дребно лук, олио и подправките - сол, ...
Агнешко с лапад в плик
Агнешко с лапад в плик
мазнина, с която мажем агнешкото, предварително се добавят брашното, черният и червеният пипер. Така маринованото агнешко заравяме в ...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: