Универсален домашен жълт крем за торти, понички и еклери

Универсален домашен жълт крем за торти, понички и еклери

0

след това свалете от котлона. Добавете кравето масло към крема и бъркайте докато се разтопи. Получава се разкошен домашен крем за вашите торти, сладкиши, понички и еклери....

1

жълт крем

Прегледай всички 74 избрани предложения относно жълт крем в Готвач.бг.
Крем с извара и жълтък

Крем с извара и жълтък

4

Поставете в кухненския чопър маслото, захарта, жълтъка и пасирайте, докато станат на пяна. Добавете разбитата сметана, млякото и ванилията. Разбийте добре отново. Оставете крема на хладно и го сервирайте студен....

Зеленчукова крем супа с жълтък

Зеленчукова крем супа с жълтък

Слагаме в студена вода нарязани на кубчета картоф и морков. Добавяме към тях броколите и карфиола. След като заври, прибавяме зехтина с...

Жълт Кантарион

Жълт Кантарион

4

. Употребата на жълт кантарион като билков чай е също отдавна популярна. Цветовете и стъблата на жълтия кантарион също са били използвани за...

Жълт Негрет

Жълт Негрет

5

От продуктите се приготвя смес, която се изпича в намаслена и набрашнена тава в умерена фурна. След като се изпече, сладкишът се нарязва на...

Жълт ориз

Жълт ориз

4

В дълбок тиган се нагорещява олиото. Лукът се обелва, нарязва на малки парченца и се добавя към мазнината. Готви се 5 минути докато омекне...

Жълт коктейл

Жълт коктейл

Смесете всички съставки в подходяща купа и разбийте всичко с миксер, докато се получи гладка и хомогенна смес. Ако се притеснявате от...

Жълт ориз със заливка

Жълт ориз със заливка

1

Лукът се почиства и нарязва на ситно. Морковите се измиват и настъргват на едро. В голям тиган се слага малко олио да загрее. Добавят се...

Безсмъртниче (Жълт смил)

Безсмъртниче (Жълт смил)

1

Жълт смил /Helichrysum arenarium/ представлява многогодишно тревисто растение от семейство Сложноцвети /Asteraceae/. Билката е известна още като...

Жълт Ориз по Индийски

Жълт Ориз по Индийски

Оризът се измива и се оставя за половин час в студена вода. След това зеленчуците се запържват в тиган и когато са омекнали се добавят...

Жълт Ориз на Фурна

Жълт Ориз на Фурна

Лукът, чесънът и морковът се обелват, нарязват на ситно и слагат в тиган със сгорещена мазнина да се запържат. Прибавя се куркумата...

Жълт фасул в буркани

Жълт фасул в буркани

Фасулът се измива хубаво, почиства се и се начупва на парчета. След като сме начупили фасула, го слагаме в тенджера и пълним с вода до нивото на...

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: