Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
в рецепти
в статии
във форума
в магазина
1
Вход
gotvach.bg
»
Избрани Колекции
»
Агнешко в Глинен Гювеч
Агнешко в Глинен Гювеч
Прегледай всички
74
избрани предложения относно
агнешко в глинен гювеч
в Готвач.бг.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч с агнешко
1
Гювеч
Rosi Stoyanova
Пресният лук се почиства, измива и нарязва на ситно и се запържва в горещото олио. Прибавя се сол и червен пипер, добавя се нарязаното месо. Изпържва...
Агнешко млечен гювеч
Rosi Stoyanova
Когато месото омекне,
гювечът
се залива със смес от мляко, яйце и брашно....
Кюфтенца със сос в глинен гювеч
Даниела Георгиева
Вече готови се поставят в
глинено
гърне. За соса: Лукът се нарязва ситно и се запържва в малко олио, после му се добавя топлата вода....
Заек с картофи в глинен гювеч
Елена
На дъното на голям
глинен
гювеч
(предварително намазан с олио) нареждаме половината от картофите....
Свински крачета капама в глинен гювеч
1
Кулинарна мрежа
На дъното на подходящ
глинен
гювеч
сложете половината лук и чесън. Отгоре сложете свинските крачета и добавете останалите лук и чесън....
Зеленчуци с месо в глинен гювеч
Марияна
Наливаме в
гювеча
2 ч.ч гореща вода и захлупваме с капака му. Печем в студена фурна на 180 градуса до готовност....
Пиле по селски в глинен гювеч
1
Rosi Stoyanova
Олиото се загрява в дълбок тиган и парчетата пилешко се запържват до златисто, след което се прехвърлят в
глинен
гювеч
....
Пролетен агнешки гювеч
Evelina Kuzmanova
Пролетният
агнешки
гювеч
се поръсва с черен пипер и магданоз. Рецептата за
агнешки
гювеч
е изпълнена. Да ви е сладко!...
Печено агнешко в гювеч
Христинка Колева
Агнешкото
в
гювеч
се поставя в не загрята фурна на 200 градуса....
Апетитно агнешко в гювеч
Веселина Константинова
Сложете месото в
гювеча
. Наредете отгоре лука, гъбите и морковите, нарязани на кръгчета....
Задушено агнешко в гювеч
Ваня Георгиева
Измиваме и нарязваме
агнешкото
месо на порции, след което го поръсваме обилно с червен пипер, олио, джоджен и малко сол....
Татковия гювеч с агнешко
ioana
След това в
гювеча
слагаме олио, сол, моркови и пресен лук, които предварително сме нарязали на кубчета....
‹ Назад
2 от 7
Напред ›
Сподели във Facebook
Рейтинг
5
Общо
1 гласували
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Дай твоята оценка:
Свързани резултати
‹
›
Телешко в Глинен Гювеч
Заек в Глинен Гювеч
Гювеч в Глинен съд
Ястия в Глинен Гювеч
Агнешко в Гювеч
Пълнени Чушки в Глинен Гювеч
Печено Пиле в Глинен Гювеч
Пилешки Бутчета в Глинен Гювеч
Свинско Месо в Глинен Гювеч
Агнешко със Спанак в Гювеч
Какво ново
‹
›
Роля на Катерина Медичи за формирането на френската кухня
Детокс с масло от черен кимион
Борово мляко - как се прави и за какво помага
Дефицит и прием на желязо
Брашно от лимец - същност, ползи, приложение
Кулинарна употреба на гъба тръбенка
От другите сайтове
Пиле с Кисело Зеле в Глинен Гювеч
Агнешко с Картофи в Гювеч
Агнешко в Гювеч на Бавен Огън
Агнешко със Спанак и Ориз в Гювеч
Агнешко с Картофи и Гъби в Гювеч
Глинени Саксии
Пържоли в Глинен Съд
Пържено Агнешко
Агнешко Магдaнозлия
Тюрлю Гювеч