Лучник с гъби

Лучник с гъби

0

тавата, масло, отново плънка, трета кора и пак намажете с масло. Заметнете краищата на долната кора над горната, намажете отгоре лучника с гъби с...

1

Баница Лучник със Сирене

Разгледай всички 22 кулинарни идеи за баница лучник със сирене в Готвач.бг.
Лучник по северняшки

Лучник по северняшки

3

Разточват се от тестото две кори, едната малко по-голяма. Тя се слага отдолу в намазнена тава, като краищата й трябва да излязат извън тавата...

Лучник с пиле

Лучник с пиле

2

плънката. Отгоре се поставя другият лист и се притиска в краищата. Така приготвеният лучник се намазва с мазнина и се пече в средно силна фурна до апетитен загар на тестото....

Лучник по селски

Лучник по селски

на 170 - 180 г. за около 30-45 мин. След изваждане от фурната се завива с кърпа. Резултатът е много, много, сочен лучник. Да ви е вкусно! P.S. Консумира се изстинал :)...

Лучник с домашни кори

Лучник с домашни кори

–45 минути. След като се извади от фурната, се поръсва с вода и се ръси със чубрицата, завива се с кърпа, за да омекне. След това с нож лучникът се нарязва на 8 триъгълни парчета и се поднася....

Лучник с готово тесто

Лучник с готово тесто

Разделяме тестото на 5-6 топки, омесваме ги с брашно и оставяме. Запържваме си лука около 10-15 мин, добавяме подправките. Разточваме всяка...

Постен Селски Лучник

Постен Селски Лучник

. След това прибавете подправките и сиренето и разбъркайте добре. Разделете тестото на две части. Едната част разстелете в тавичка, предварително...

Лучник със свинско месо

Лучник със свинско месо

1

предварително намазнена тава. Разпределете сместа с месото върху кората и отгоре затворете с втората част от тестото. Намажете с яйцето и печете лучника в умерено загрята фурна до готовност....

Лучник по Добруджански

Лучник по Добруджански

4

В тенджерка с олио задушаваме нарязания на полумесеци лук и чесъна. Преди да е напълно готов прибавяме и нарязаните пиперки. Задушаваме до...

Селски лучник с коприва

Селски лучник с коприва

сирене, брашното, лукът от тигана и се разбърква добре. Всичко се изсипва в подходяща тавичка с незалепващо покритие и се пече около 40 мин на 170 градуса. Може да сервирате на хапки с пресен пчелен мед....

4
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: