Гинко Билоба Листа

Разгледай всички 20 авторски предложения относно гинко билоба листа в Готвач.бг.
Лозови листа с оризЛозови листа с ориз
Почистваме лозовите листа от жилката и ги нарязваме на ситно. В сгорещеното олио запържваме нарязания лук, лозовите листа и изчистения и...
Чай със смокинови листаЧай със смокинови листа
1
Избират се здрави и свежи листа. Измиват се добре и се заливат с два литра вода. Сместа се вари на тих огън около петнадесет минути. Листата...
Ефектна пита с листаЕфектна пита с листа
2
получи листо. Листата разполагаме от другата страна на тавата. Оставяме да втаса, след което мажем с разбит жълтък, мляко и олио. Посипваме със семена. Печем в загрята фурна на 170 градуса....
Сироп от вишневи листаСироп от вишневи листа
Измитите листа залейте с 1 литър вода и ги сложете да се варят. Когато заврат, ги варете 4-5 минути, ако ги варите повече, сиропът става стипчив...
Скумрия в дафинови листаСкумрия в дафинови листа
листа. Отгоре се слага рибата и се покрива с остатъка от дафиновите листа. Фолиото се завива плътно. Рибата се пече 60 минути на 180 градуса....
Сарми със зелеви листаСарми със зелеви листа
отстранява от огъня, за да изстине. В голяма тенджера във вряща и подсолена вода се бланшират зелевите листа за 3 мин. Отцеждат се добре и се...
Консервирани лозови листаКонсервирани лозови листа
Тази консерва се прави обикновено през пролетта. Измийте листата, леко ги подсушете и ги подредете на 4 купчинки от по 10 листа. Навийте ги...
Суши в лозови листаСуши в лозови листа
1
листа, като ги застъпвате, с връхчето нагоре - трябва да се получи по-голям цял лист от лозови листа. Отгоре разпределете пласт от ориза, като...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: