Желиран Кекс с Праскови

Открий всички 21 авторски предложения за желиран кекс с праскови в Готвач.бг.
Кекс с праскови
Кекс с праскови
2
костилката. Съединете отново двете половинки и пъхнете в средата на сладкиша. Сложете го да се пече в умерено загрята фурна до готовност. Готовия леко ...
Желиран десерт с кисело мляко и компот от праскови
Желиран десерт с кисело мляко и компот от праскови
2
предварително потопите дъното на формичката за кратко в гореща вода, за да може кремът да се изсипе по-лесно. Гарнирайте с нарязани плодове от компот от ...
Кекс с рикота и праскови
Кекс с рикота и праскови
форма. Останалите праскови режем на тънки филийки и ги подреждаме най-отгоре. Печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45 ...
Кекс с компот от праскови
Кекс с компот от праскови
2
Разбиват се яйцата и захарта. След като удвоят обема си добавяме бакпулвера, водата и олиото. Разбиват се отново и се добавя брашното. На...
Пухкав прасковен кекс
Пухкав прасковен кекс
прекалявайте обаче, трябва да остане по-скоро течна и пухкава смес, отколкото гъста. 4. Сипете в намаслена и набрашнена форма за кекс и изпечете в...
Кекс без яйца с компот от праскови
Кекс без яйца с компот от праскови
Слагате в киселото мляко бакпулвер да шупне. В купа изсипваме млякото с бакпулвера, захарта 1 ч.ч. от компота и започваме да бъркаме с миксер...
Кекс със сладко от праскови и бисквити
Кекс със сладко от праскови и бисквити
Яйцата се разбиват със олиото, захарта и киселото мляко. Добавя се пресятото брашното със содата и бакпулвера. Натрошете на ситно бисквитите...
Сочен кекс с праскови от компот
Сочен кекс с праскови от компот
внимателно разбъркайте до хомогенна смес. Оваляйте нарязаните на ситно праскови в брашно и ги сложете в сместа. Разбъркайте и изсипете сместа в...
Сочен кекс със сладко от праскови
Сочен кекс със сладко от праскови
Разделяме белтъците от жълтъците и прибираме белтъците в хладилника. Разбиваме жълтъците със захарта, прибавяме олиото, киселото мляко и...

Рейтинг

3.8
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: