Задушено Зеле

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно задушено зеле в Готвач.бг.
Зеле със задушено пилешко на фурна
Зеле със задушено пилешко на фурна
нарязваме зелето и доматите на едри парчета и ги прибавяме при месото. Добавяме червен пипер и сол на вкус, разбъркваме всички продукти и слагаме...
Задушено кисело зеле със сурова наденица
Задушено кисело зеле със сурова наденица
зеле, нарязано на едро. Позапържва се леко, добавя се червеният пипер, черният пипер, кимионът, бахарът, лютият червен пипер и разтвореното в...
Задушено зеле с розмарин и вино
Задушено зеле с розмарин и вино
Зелката се разделя на листа и се нарязва. Чесънът се счуква и се запържва в загрятата мас, заедно с розмарина. Добавя се зелето...
Задушено кисело зеле с кълцана наденица
Задушено кисело зеле с кълцана наденица
Зелето но нарязваме на не много дребно, запържваме около десетина минутки да омекне. След което добавяме червения пипер, запържваме леко...
Задушени миди със зелен лук
Задушени миди със зелен лук
Почистете добре мидите от водорасли и твърди израстъци по черупките. Изхвърлете счупени или отворени, ако има от тях. Измийте, отцедете от водата...
Задушен зелен боб с чесън
Задушен зелен боб с чесън
за 2-3 мин. Добавете зеления боб. Пържете още 5 минути, като разбърквате. Налейте около 200 мл топла вода и захлупете съда. Задушете на...
Задушен зелен боб с картофи
Задушен зелен боб с картофи
го отстраним от котлона изсипваме доматено пюре. Поднасяме задушения зелен фасул с картофи, поръсен с пресен магданоз....
Пълнена гъска и задушена с кисело зеле
Пълнена гъска и задушена с кисело зеле
. Подправяме го червения пипер и малко черен пипер. След като извадим гъската от тенджерата я слагаме в тава. Намазваме я с малко масло и около нея ...
Задушено агнешко бутче със зелен лук
Задушено агнешко бутче със зелен лук
от оцета, дафиновия лист, черния и червения пипер, наситнените магданоз, зелен лук, чесън, солта и водата. Прибавяме сместа с подправките към...
Гарнитура със задушени брюкселски зелки
Гарнитура със задушени брюкселски зелки
Брюкселското зеле и морковите се измиват и почистват. В тенджера се кипва 2 л вода и в нея се добавят първоначално само главичките зеле, а ...
Задушен зелен фасул с картофи и млечен сос
Задушен зелен фасул с картофи и млечен сос
Изчиствате фасула от двата края и се измива хубаво, след което се обелват картофите, измиват се и се режат на големи парчета или на четвъртинки...
Зеле
Зеле
1
да се консумира както сурово, така и задушено и печено на фурна - еднакво вкусно е. Китайското и червеното зеле се използват предимно в ...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: