Задушено Зеле

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно задушено зеле в Готвач.бг.
Задушено кисело зеле със сурова наденицаЗадушено кисело зеле със сурова наденица
зеле, нарязано на едро. Позапържва се леко, добавя се червеният пипер, черният пипер, кимионът, бахарът, лютият червен пипер и разтвореното в...
Задушено кисело зеле с кълцана наденицаЗадушено кисело зеле с кълцана наденица
Зелето но нарязваме на не много дребно, запържваме около десетина минутки да омекне. След което добавяме червения пипер, запържваме леко...
Задушено зеле с розмарин и виноЗадушено зеле с розмарин и вино
Зелката се разделя на листа и се нарязва. Чесънът се счуква и се запържва в загрятата мас, заедно с розмарина. Добавя се зелето...
Зеле със задушено пилешко на фурнаЗеле със задушено пилешко на фурна
нарязваме зелето и доматите на едри парчета и ги прибавяме при месото. Добавяме червен пипер и сол на вкус, разбъркваме всички продукти и слагаме...
Задушени миди със зелен лукЗадушени миди със зелен лук
Почистете добре мидите от водорасли и твърди израстъци по черупките. Изхвърлете счупени или отворени, ако има от тях. Измийте, отцедете от водата...
Задушен зелен боб с чесънЗадушен зелен боб с чесън
за 2-3 мин. Добавете зеления боб. Пържете още 5 минути, като разбърквате. Налейте около 200 мл топла вода и захлупете съда. Задушете на...
Задушен зелен боб с картофиЗадушен зелен боб с картофи
го отстраним от котлона изсипваме доматено пюре. Поднасяме задушения зелен фасул с картофи, поръсен с пресен магданоз....
Пълнена гъска и задушена с кисело зелеПълнена гъска и задушена с кисело зеле
. Подправяме го червения пипер и малко черен пипер. След като извадим гъската от тенджерата я слагаме в тава. Намазваме я с малко масло и около нея слагаме задушеното зеле. Печем в силна фурна за около 30 минути....
Задушено агнешко бутче със зелен лукЗадушено агнешко бутче със зелен лук
от оцета, дафиновия лист, черния и червения пипер, наситнените магданоз, зелен лук, чесън, солта и водата. Прибавяме сместа с подправките към...
Гарнитура със задушени брюкселски зелкиГарнитура със задушени брюкселски зелки
Брюкселското зеле и морковите се измиват и почистват. В тенджера се кипва 2 л вода и в нея се добавят първоначално само главичките зеле, а после...
Задушен зелен фасул с картофи и млечен сосЗадушен зелен фасул с картофи и млечен сос
Изчиствате фасула от двата края и се измива хубаво, след което се обелват картофите, измиват се и се режат на големи парчета или на четвъртинки...
ЗелеЗеле
1
да се консумира както сурово, така и задушено и печено на фурна - еднакво вкусно е. Китайското и червеното зеле се използват предимно в салати...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: