Заливка за Мусака с Кисело Мляко

Прегледай всички 33 авторски предложения за заливка за мусака с кисело мляко в Готвач.бг.
Мусака без заливка
Мусака без заливка
Картофите се измиват и нарязват на кубчета, същото се повтаря и с останалите зеленчуци. Лукът се запържва и след това се добавя каймата и...
Гъбена мусака без заливка
Гъбена мусака без заливка
2
Гъбите се почистват и нарязват, не на дребно. Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Морковът се нарязва на четвъртинки. Лукът и пиперката...
Икономична мусака без заливка
Икономична мусака без заливка
Картофите се обелват, измиват и нарязват на дребно, морковите също на дребно. Слагат се в тава, разстилат се до всички страни. Нарязва се...
Традиционна мусака със заливка
Традиционна мусака със заливка
3
колкото да покрие всички продукти. Пече се на 220 градуса. След като се изпари водата, мусаката се залива с предварително разбитите яйца, ...
Мусака със заливка и гъби
Мусака със заливка и гъби
това поръсите обилно с магданоз, сложете тавата във фурната да се запича. Разбийте яйцата с киселото мляко, брашното и содата. След като...
Богата мусака със сметанова заливка
Богата мусака със сметанова заливка
мляко и сметаната. Овкусете със сол и допечете до готовност на заливката /трябва да се образува кафеникаво-златист загар/. Готовото ястие ...
Вкусна самоковска мусака със заливка
Вкусна самоковска мусака със заливка
т.н. Поръсва се на вкус с подправките. В купа се разбиват яйцата и се прибавя млякото и мазнината от пърженето. Наредените зеленчуци се ...
Вкусна мусака с пухкава заливка
Вкусна мусака с пухкава заливка
мазнина. Докато се пече се прави заливката. Киселото мляко се разбива, слага се содата и предварително разбити яйца, разбърква се ...
Заливка за мусака с галета
Заливка за мусака с галета
. Киселото мляко се разбива добре и към него се добавя содата. Изчаква се няколко минутки, за да шупне. През това време се разбъркват ...
Мусака с кайма и заливка
Мусака с кайма и заливка
1
. Разбиваме киселото мляко, сода бикарбонат, яйцата и магданоза, подправяме със сол на вкус. Заливаме мусаката и доизпичаме за 10-15 ...
Апетитна мусака с кашкавалена заливка
Апетитна мусака с кашкавалена заливка
брашното, подправките и рендосан кашкавал. Разбъркайте всичко и залейте мусаката. Върнете тавата във фурната за още 15 минути до златист цвят на ...
Мусака от фасул без заливка
Мусака от фасул без заливка
Сваряваме хубаво фасула и отцеждаме от водата (водата от варенето запазваме ). Лука белим и нарязваме на тънки филийки. Задушаваме в малко олио...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: