Нека да готвим с вино!

Нека да готвим с вино!

0

Готвенето е процес на креативност, който се съчетава идеално с чаша вино. Но какво се случва, когато готвим с вино? Основният съвет при...

1

Как да Готвим на Пара

Прегледай всички 74 кулинарни идеи относно как да готвим на пара в Готвач.бг.
Как да готвим с маточина?

Как да готвим с маточина?

1

Листата и крехките връхчета на маточината, отрязани преди цъфтежа, се използват като подправка с оснежаващ лимонов привкус в много от ястията...

Как да готвим червена леща

Как да готвим червена леща

Червената леща, която доскоро беше не дотам позната на българските домакини, вече се вихри спокойно и в нашата кулинария. Освен че има атрактивен...

Как да готвим боб адзуки

Как да готвим боб адзуки

Бобът адзуки, малко познат в България, е вид червен боб, силно разпространен в азиатските държави. По качества той по нищо не отстъпва на...

Да готвим без пържене

Да готвим без пържене

1

вода и след обработка, да се оцеждат. Най-добре е да се използва специален уред за гответе на пара. Когато задушавате пък, водата не бива да...

Как да готвим карфиол

Как да готвим карфиол

2

За да се запази красивият бял цвят на карфиола, той трябва да се вари без капак и във водата да се добави малко прясно мляко – 300...

Как да готвим амарант

Как да готвим амарант

1

от амарант се приготвят гарнитури. За целта се готви подобно на ориза, като търпи комбинция с всякакви продукти по избор. Така например с...

Как да готвим зеле

Как да готвим зеле

Зелето се готви лесно и дори домакиня без много опит може да направи истински кулинарни шедьоври от една зелка. Много е вкусна салатата от...

Как да готвим броколи

Как да готвим броколи

броколите да се готвят на пара. Предварително се почистват и се разделят на съцветия. След това се готвят на пара за около 5 минути. Този вкусен...

Как да готвим манатарки

Как да готвим манатарки

Манатарките са едни от най-вкусните гъби. Според ценителите те са на второ място по вкус и аромат след ненадминатите трюфели. Манатарките...

Как да готвим соята

Как да готвим соята

Соята е здравословен продукт и се използва най-вече от вегетарианци, като замества месото в ястията. Всъщност соята може да се използва в най...

Здравословно готвене на пара

Здравословно готвене на пара

храна, който да е и здравословен, и икономичен, и практичен. Да, готвенето на пара! Ястията, приготвени на пара са вкусни и диетични...

3.2
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка: