Как да Направим Донати

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как да направим донати в Готвач.бг.
Класически донъти за машинаКласически донъти за машинаПърво се разбива яйцето с малко захар и млякото. Добавя се при сухите съставки и се разбърква се до получаване на консистенция-кексово тесто....
Домашни донъти с пълнежДомашни донъти с пълнежГотовите донъти отцеждайте върху кухненска хартия и след това ги покрийте с желаната от вас глазура или пудра захар....
Донътс с течен шоколадДонътс с течен шоколадМлякото се стопля в микровълновата. Към него се добавят маята и 1 лъжица от захарта. Разбърква се и се оставя да шупне. Брашното се пресява в...
Бенгалски Ямуни - Индийски ДонътсБенгалски Ямуни - Индийски ДонътсПускайте индийските донътс един по един - трябва да паднат на дъното....
Домашни донъти с шоколадова глазураДомашни донъти с шоколадова глазураСлед като изстинат домашните донъти, се поръсват с пудра захар или се потапят в шоколадовата глазура....
Супер бързи донъти от бутертестоСупер бързи донъти от бутертестоБроят на получените донъти ще зависи от големината на резеца. С четка леко намокрете повърхността на кръгчетата....
Печени донъти, глазирани с шоколадПечени донъти, глазирани с шоколадРазточете останалото тесто и направете още донъти. Повторете тази стъпка, докато не свърши тестото....
Донъти със сладко от черешиДонъти със сладко от черешиНатрошава се маята в хладката вода с 1 с. л. мед и се оставя отгоре да се получат мехурчета. Сипва се в брашното и с останалите продукти се замесва...
Печени донътс с амонячна содаПечени донътс с амонячна сода
В купа разбиваме яйцето, захарта, киселото мляко, амонячната сода, маслото и ванилията. Добавяме по малко брашно и омесваме меко тесто. Разточваме...
Донъти с ябълка, канела и медДонъти с ябълка, канела и медВсеки донът се намазва с чаена лъжичка течен шоколад и поръсваме с кокосови стърготини, пудра или захарни перли....
Понички с донът мейкърПонички с донът мейкърПонички с донът мейкър са чудни....
Миди Донакс на тиганМиди Донакс на тиганБелите пясъчни миди от вида Донакс са често срещани по нашето Черноморие, но не и толкова консумирани от нас българите, затова у голяма част от добивите...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: