Как да Направим Донати

Разгледай всички 24 кулинарни идеи относно как да направим донати в Готвач.бг.
Печени донъти, глазирани с шоколадПечени донъти, глазирани с шоколад
. Намерете кръгла форма и изрежете донътите. Разточете останалото тесто и направете още донъти. Повторете тази стъпка, докато не свърши тестото. С...
Чудни лимонови донътиЧудни лимонови донъти
2
С изброените съставки се омесва меко тесто, като се започва с разбиване на яйцето със захарта, добавя се содата и киселото мляко, маслото (не е...
Донъти с пудра захарДонъти с пудра захар
Смесете водата с прясното мляко и затоплете леко. Добавете маята и захарта. Разбъркайте докато маята се разтвори. Пресейте брашното с щипка...
Донъти с шоколадова глазураДонъти с шоколадова глазура
намалява на 3 степен от 6 възможни степени. Пържа от двете страни моите донъти. Изваждаме върху хартия, за да попие мазнината. В малка касеролка се...
Донъти с карамелено-шоколадова глазура и ядкиДонъти с карамелено-шоколадова глазура и ядки
За тестото в купа се сипва водата, натрошава се маята, прибавят се захарта, олиото. Постепенно се добавя пресятото брашно и солта. Замесва се...
Донъти със сладко от черешиДонъти със сладко от череши
Натрошава се маята в хладката вода с 1 с. л. мед и се оставя отгоре да се получат мехурчета. Сипва се в брашното и с останалите продукти се...
Супер бързи донъти от бутертестоСупер бързи донъти от бутертесто
кръгчета. Броят на получените донъти ще зависи от големината на резеца. С четка леко намокрете повърхността на кръгчетата. Залепете по три кръгчета...
Домашни донъти с шоколадова глазураДомашни донъти с шоколадова глазура
1
от мазнината. След като изстинат домашните донъти, се поръсват с пудра захар или се потапят в шоколадовата глазура....
Печени донътс с амонячна содаПечени донътс с амонячна сода
В купа разбиваме яйцето, захарта, киселото мляко, амонячната сода, маслото и ванилията. Добавяме по малко брашно и омесваме меко тесто...
Миди Донакс на тиганМиди Донакс на тиган
Белите пясъчни миди от вида Донакс са често срещани по нашето Черноморие, но не и толкова консумирани от нас българите, затова у голяма част от...
Донъти с ябълка, канела и медДонъти с ябълка, канела и мед
. Разточете кора и с чашка 6 см диаметър се изрязват донъти. С пръст, топнат в брашно, се оформя в средата дупка. В загрято олио на 3-4 степен се...
Поничките на ДониПоничките на Дони
Смесваме маята, прясното мляко и 1 ч.л захар и оставяме да се активира маята. Към брашното прибавяме останалата захар, солта и маслото, бъркаме...

Рейтинг

3.7
Общо 6 гласували
5 1
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: