Компот от Капини

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно компот от капини в Готвач.бг.
Компот от Диня
Компот от Диня
Отстранете кората на динята. Вътрешността се почиства от семките и се нарязва на малки около 1 сантиметър парчета. В бурканите се слага...
Компот от Банан
Компот от Банан
6
кипнат. Водата в съда трябва да покрива бурканите. По същия начин може да приготвите и компот от нектарини....
Руло, сиропирано с компот
Руло, сиропирано с компот
. Преди сервиране нарязваме и сиропираме със сок от компот всяко парче руло. Украсяваме с плодовете от компота....
Компот от грозде
Компот от грозде
2
гърлото. Залейте с горещия сироп, затворете с капачки бързо и стерилизирайте за 10-15 минути бурканите с компот....
Евтин кейк с компот
Евтин кейк с компот
9
Отцедете плодовете от компота в гевгир. Разбийте в купа яйцата със захарта, докато се получи гладък крем. Постепенно добавете брашното при...
Сладкиш с компот
Сладкиш с компот
1
Разтопете маслото. Върху дъното на тавичката, в която ще се пече сладкишът, се сипва маслото и се нареждат отцедените плодове от компота...
Компот от черница
Компот от черница
Почистете черниците и ги разпределете в буркани, като количеството плод е по желание. Във всеки буркан сложете 3 до 5 с.л. захар. Долейте...
Тиквен десерт с компот
Тиквен десерт с компот
. След като омекне тиквата се сваля и се чака да изстине, после се пасира и се добавя компотът, разбърква се и се сервира студен....
Поширани дюли от компот
Поширани дюли от компот
сезон. Най-подходящи за това са дюлите от компот. Приготвят се лесно бързо, защото термичната им обработка е по-кратка. Реших да...
Компот от джанки
Компот от джанки
Измийте джанките и по желание има отстранете костилките. Може и да ги оставите цели. Напълнете бурканите с плодовете до около 2 пръста под ръба...
Компот от праскови
Компот от праскови
2
, след като кипнат. Водата в съда трябва да покрива бурканите. По същия начин може да приготвите и компот от нектарини....
Компот от малини
Компот от малини
1
Измийте малините и ги наредете плътно в буркани. Залейте ги с горещ сироп от вода и захарта и ги затворете с капачки. Стерилизират се 15...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: