Консервиране на Свинско Месо в Буркани с Кисело Зеле

Разгледай всички 22 избрани предложения относно консервиране на свинско месо в буркани с кисело зеле в Готвач.бг.
Консервирана царевица в бурканиКонсервирана царевица в буркани
варят 5 минути. Отцеждат се и се пълнят в буркани. Пълни се 1 пръст под ръбчето на буркана. Добавя се сол на вкус и бурканът се залива с вода...
Консервиране на коприва в бурканиКонсервиране на коприва в буркани
минералната вода до ръбчето на буркана. Затворете с нови капачки и стерилизирайте за 10 минути. Готовите буркани съхранявайте на тъмно....
Ориз с месо от бурканОриз с месо от буркан
. топла вода и маслините. Извадете стерилизираното месо от буркана и го разпределете равномерно в тавата при ориза. След като започне да завира...
Манджа с месо от бурканМанджа с месо от буркан
Лукът се нарязва на едро и се запържва с олиото. Добавя се месото, солта, чубрицата, червеният пипер и доматеното пюре. Разбърква се добре и...
Месо от елен в бурканМесо от елен в буркан
редите месото като редите ред месо и посолявате малко до напълването на буркана. Заварете месото 5 часа. Доливайте вода, защото извира. Приятен апетит. Идеално мезе за червени и бели вина....
Как се вари месо за буркани?Как се вари месо за буркани?
Консервирането на месо в буркани е един от начините за запазването му за по-дълго време без да се налага да бъде замразявано. Много хора...
Пилешко месо в буркани за зиматаПилешко месо в буркани за зимата
2
сол и разбъркваме месото. Нарежда се в сухи буркани, като се притиска, сипва се по малко от мазнината и затваряме с капачка. Бурканите се...
Заешко месо в буркани за зиматаЗаешко месо в буркани за зимата
1 вариант: Изкиснете заешкото месо за няколко часа, може да добавите малко оцет. Извадете месото и сложете в гаци, закачете ги хубаво да се...
Правила за консервиране в бурканиПравила за консервиране в буркани
. Най-разпространено е консервирането чрез стерилизация. По този начин в буркани могат да бъдат затворени плодове, зеленчуци, месо и риба...
Качамак с месо от бурканКачамак с месо от буркан
и се бърка, след това пак се връща на огъня за 5-10 минути, като се бърка. Разтопяваме маслото и отделно запържваме месото от буркан. Поднася се като се полее с маслото и сложим месо най-отгоре....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: