Курбан Чорба от Джолан

Прегледай всички 26 авторски предложения за курбан чорба от джолан в Готвач.бг.
Домашна курбан чорбаДомашна курбан чорба
добавяме с темпериране към чорбата. Поръсваме с магданоз и черен пипер на вкус....
Телешка курбан чорбаТелешка курбан чорба
. Добавете сухите подправки, разбъркайте и отдръпнете от котлона. При поднасяне чорбата се поръсва с лимонов сок и листенца магданоз....
Курбан чорба от пилеКурбан чорба от пиле
1
Задушаваме ситно нарязания лук в мазнината с малко вода. Изчакваме го да омекне и водата да се изпари и добавяме ситно нарязаното пилешко месо и...
Странджанска курбан чорбаСтранджанска курбан чорба
. Разбърквайте, но не махайте пяната. Чорбата се застройва със смес от счукания чесън и оцет. По желание може да добавите червен пипер. Поръсете с магданоз....
Курбан чорба от шилешко месоКурбан чорба от шилешко месо
оризът е готов. Курбанът се сервира топъл, по желание с люта чушка и оцет....
Курбан чорба от овнешко месоКурбан чорба от овнешко месо
със ситно нарязаните магданоз и джоден и поднесете чорбата гореща. Подправя се с оцет и счукан чесън по желание....
Курбан чорба с люти чушлетаКурбан чорба с люти чушлета
1
". Загряваме маслото за кратко, добавяме червения пипер и запържваме, като внимаваме да не го загорим. С така приготвената запръжка заливаме курбан...
Най-вкусната джолан чорбаНай-вкусната джолан чорба
5
парчета месо, разбъркайте, подправете със сол и черен пипер и гответе 10 мин. Махнете джолан чорбата от котлона. В купичка сложете оцета...
Курбан чорба с телешко рагуКурбан чорба с телешко рагу
телешкото рагу го изваждаме и го обезкостяваме. Връщаме обезкостеното месо в бульона и поръсваме курбан чорбата с магданоз. Добър апетит! Курбан чорбата с телешко рагу е много вкусна....
Пилешка курбан-чорба за ПетльовденПилешка курбан-чорба за Петльовден
пипер, оставете да поври около 5 минути. Преди да отнемете чорбата от котлона, прибавяте разбитото яйце през цедка при непрекъснато бъркане...
Курбан чорба от агнешки главичкиКурбан чорба от агнешки главички
масло запържете брашното до златисто, разредете го с малко бульон и го сипете към чорбата. Добавете сол и черен пипер на вкус и доварете...
Джолан чорба по воденичарскиДжолан чорба по воденичарски
, нарязани на ситно, и се вари 7-10 мин. Запържва се брашното и червеният пипер и се прибавя в джолан чорбата. Ври 10 мин....

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: