Пандишпанов Кекс

Прегледай всички 46 авторски предложения за пандишпанов кекс в Готвач.бг.
Пандишпанови квадратчета
Пандишпанови квадратчета
Разбийте яйцата със захарта. Прибавете олиото и лимоновата кора. При непрекъснато бъркане сипете брашното. Изсипете сместа в покрита с...
Пандишпанов ябълков сладкиш
Пандишпанов ябълков сладкиш
пандишпан около 45 мин. Готовия сладкиш оставете леко да изстине, поръсете с пудра захар и поднесете. Да ви е сладко!...
Пандишпанов Блат за Торти
Пандишпанов Блат за Торти
1
много лек и ароматен блат. Приятно правене на този най-бърз и БЕЗ набухватели пандишпанов блат!...
Пандишпанов чийзкейк с череши
Пандишпанов чийзкейк с череши
Фурната се загрява на 180 градуса. Покрийте с хартия за печене кексова форма с ринг (26 см). Смесват се продуктите за чийзкейка с купичка и ги се...
Пандишпанов сладкиш с киви
Пандишпанов сладкиш с киви
Отделете жълтъците от белтъците. В сух съд разбийте белтъците на сняг с помощта на миксер. Прибавете на тънка струя захарта и продължете...
Пандишпанов сладкиш с кайсии
Пандишпанов сладкиш с кайсии
В тавичката, в която ще се пече сладкишът, се слага една чаена чаша захар да се карамелизира. След като се карамелизира, се прибавя кравето...
Пандишпанов сладкиш с плодове
Пандишпанов сладкиш с плодове
1
разпределете почистените, подсушени и нарязани при нужда плодове. Сложете пандишпановия сладкиш с плодове да се пече в предварително загрята фурна на...
Класически пандишпан
Класически пандишпан
провери дали е готов пандишпанът се натиска леко по средата с пръсти и блатът трябва да се върне в първоначалното си положение, което говори, че е...
Крушов пандишпан
Крушов пандишпан
много приятна при ядене. Пандишпанът с круши се пече на 180°C за 30 мин. Имайте в предвид, че по време на печене крушите ще потънат малко, но...
Пандишпан Виктория
Пандишпан Виктория
Пригответе си две тави или форми за печене с диаметър 18 см Намажете ги с олио, поръсете ги с пудра захар и брашно и изтупайте излишното. В...
Шоколадов пандишпан
Шоколадов пандишпан
. Добавете получения смес към шоколада и маслото, кипнете и варете 5 минути на тих огън. Намажете изстиналия пандишпан, гарнирайте с настърган ...
Торта пандишпан
Торта пандишпан
7
Разделяме белтъците и жълтъците. Разбиваме на пяна белтъците, след което прибавяме захарта и отново разбиваме много добре. Прибавяме жълтъците...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: