Пастет от Гъши Дроб

Разгледай всички 40 кулинарни идеи за пастет от гъши дроб в Готвач.бг.
Гъши дроб - вкусът на лукса
Гъши дроб - вкусът на лукса
, а и кокошки и скопени петли. Френското наименование фоа гра обаче се отнася само за гъшия и пачия продукт. Гъшият дроб се ...
Как се готви гъши дроб?
Как се готви гъши дроб?
. Дробът се запържва или задушава в разтопена гъша мас, и след като изстине, се нарязва на резени. Фуа-гра се сервира с мек хляб. ...
Гъши дроб с карамелизирани плодове
Гъши дроб с карамелизирани плодове
2
него плодовете. Долейте малко коняк и фламбирайте. Поднесете парче гъши дроб върху канапе от карамелизираните плодове. По желание може да ...
Хапки с гъши дроб и карамелизирани ябълки
Хапки с гъши дроб и карамелизирани ябълки
. 4. Сложете върху всяко хлебче парченце или две карамелизирана ябълка. Върху нея положете парче гъши дроб и полейте със мъничко от ...
Бонбони от гъши дроб с шоколадова обвивка
Бонбони от гъши дроб с шоколадова обвивка
2
дроба и мащерката. Накрая прибавете Марсалата. Вдигнете от котлона и оставете сместа да се охлади. След това сложете сместа в блендера. Накрая...
Гъши дроб с мед и пресен лук
Гъши дроб с мед и пресен лук
вдъхновени от рецепта за гъши дроб на Иван Манчев, за което благодаря! Освен с карамелизирани плодове, сладки редукции и конфитюри не бях ...
Панакота от гъши дроб с ябълки
Панакота от гъши дроб с ябълки
. Почистете гъши дроб от жилички, нарежете на парченца и сложете при виното, като предварително извадите звездовидния анасон. Веднага дръпнете ...
История на готвенето с гъши дроб
История на готвенето с гъши дроб
поднасят с най-различни сосове. Фуа-гра всъщност представлява пастет от гъши дроб, в който са добавени трюфели. След като извадите ...
Французин майстори сладолед от гъши дроб
Французин майстори сладолед от гъши дроб
тези вкусове вече са демоде. Хитът е сладолед от гъши дроб. Да, много правилно прочетохте. Сред останалите по-забележителните са сладолед от...
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
Желиран гъши дроб с ябълки и лук
бял сос (след като поизстине) се обливат стените и дъното на подходящ съд с правоъгьлна форма. Разстила се пастетьт от гъшия дроб и се ...
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
Фоа гра натюр (Гъши дроб натюр)
1
Дробът предварително се накисва за 10-12 часа в студена вода, след това се отцежда и внимателно се подсушава. С остър нож почистете всички жили...
Свински пастет от дроб
Свински пастет от дроб
1
Измийте добре и почистете от ципите черния дроб. Нарежете го на парчета. Загрейте мазнина и запържете ситно нарязаните лук, чесън и гъби...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 2
4 1
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: