Печен Свински Врат

Открий всички 46 избрани предложения относно печен свински врат в Готвач.бг.
Свински Врат в Гювеч
Свински Врат в Гювеч
обелените цели лукчета, гъбите също цели. Отгоре се слага врата. Добавя се бульонът. Поставя се в студена фурна и се пече на 160 градуса 4 ...
Руло от Свински Врат
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол. Овкусете каймата със подправки по ваш вкус. Нарежете гъбите на...
Свински врат по бохемски
Свински врат по бохемски
месото. Тавата се покрива с AL фолио. Пече се на 180-190 градуса за около 2-2 1/2 часа. Половин час, преди да се извади от фурната, тавата...
Свински врат ветрило
Свински врат ветрило
-дебели кръгове. Слага се във всеки разрез на месото по парче домат и резен кашкавал. Връща се във фурната да се допече. Гарнира се с печени ...
Шпикован свински врат
Шпикован свински врат
пече в предварително загрята на 220 градуса за около 40 минути. После температурата на фурната се намалява на 180 градуса и вратът се ...
Пълнен свински врат
Пълнен свински врат
2
месото от всички страни, колкото да се запечата, за да остане сочно по време на печене. Изпечете пълнения свински врат в подмазнена ...
Печен Агнешки Врат на Фурна
Печен Агнешки Врат на Фурна
Преди да започне печенето, агнешкият врат се подготвя. Кисне се в хладка вода за няколко часа, като на всеки час се сменя водата. След това се...
Печен агнешки врат и плешка
Печен агнешки врат и плешка
наливаме вода до половината на месото в тавата. Закриваме с алуминиево фолио и печем на слаба фурна 3 часа. След като е готово, поднасяме на ...
Телешки врат, печен на фурна
Телешки врат, печен на фурна
зеленчуците не бива да плуват. Телешкият врат се изпържва леко от всички страни с маслото, опиперява се обилно и се поставя върху канапето...
Ароматен свински врат на фурна
Ароматен свински врат на фурна
2
цяло денонощие, за да поеме хубаво от подправките. Когато дойде време, слагаме в тава за печене, покриваме с фолио и слагаме да се пече...
Хрупкави жулиени от свински врат
Хрупкави жулиени от свински врат
Свинският врат се нарязва на пържоли - колкото по-тънки, толкова по-добре. Ако са нарязани с по-голяма дебелина, се изтъняват с чук за месо...
Пиян свински врат на фурна
Пиян свински врат на фурна
Свинския врат се нарязва на еднакви по дебелина филийки - приблизително около 1, 5 - 2 см. Всяка се овкусява с черен пипер, шарена сол и...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: