Печен Свински Джолан с Бира

Прегледай всички 20 кулинарни идеи относно печен свински джолан с бира в Готвач.бг.
Печен свински джолан с мед и горчица
Печен свински джолан с мед и горчица
вода или бира. Тавичката се покрива с алуминиево фолио и слага във фурната. Пече се на 200 градуса, като малко преди готовност се маха ...
Печен свински обезкостен джолан на фурна
Печен свински обезкостен джолан на фурна
месо се поставя в тавичка, наливат се в нея виното и гъбеният бульон, покрива се тавата с алуминиево фолио и се пече около два часа във фурната на...
Свински джолан на фурна с бира и соев сос
Свински джолан на фурна с бира и соев сос
1
тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава ...
Печени свински джолани, краче и ухо
Печени свински джолани, краче и ухо
Слагаме свинският джолан, ухото и крачето в херметическа тенджера с вода, добавя се сол и дафиновите листа. След като заври водата...
Печени свински джолани с хрупкава коричка
Печени свински джолани с хрупкава коричка
, чесъна, солта, подправките, горчицата, разтопената свинска мас и лимоновия сок. В подходящ съд поставяме джоланите и втриваме добра от...
Печен свински джолан с грейви сос с манатарки
Печен свински джолан с грейви сос с манатарки
посгъсти. Запържете омекналите гъби отделно в малко масло и добавете в соса на котлона. Доварете до готовност, снемете от огъня и и добавете бучка масло. ...
Свинско месо, печено в тъмна бира
Свинско месо, печено в тъмна бира
оставете да клокне на котлона. Залейте с нея свинското месо и го печете 1 1/2 часа в предварително загрята на 150 г фурна. Извадете свинското месо...
Свински джолан
Свински джолан
Вземете свинския джолан и го шпиковайте с парчета сланина или бекон. Сложете го да се пържи с 3/4 ч.ч. мазнина, като го обръщате, за да се...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: