Печен свински джолан с мед и горчица

Печен свински джолан с мед и горчица

0

вода или бира. Тавичката се покрива с алуминиево фолио и слага във фурната. Пече се на 200 градуса, като малко преди готовност се маха фолиото....

1

Печен Свински Джолан с Бира

Прегледай всички 19 кулинарни идеи относно печен свински джолан с бира в Готвач.бг.
Печен свински обезкостен джолан на фурна

Печен свински обезкостен джолан на фурна

месо се поставя в тавичка, наливат се в нея виното и гъбеният бульон, покрива се тавата с алуминиево фолио и се пече около два часа във фурната на...

Свински джолан на фурна с бира и соев сос

Свински джолан на фурна с бира и соев сос

1

тавата се покрива с фолио и по време на печене се обръщат джоланите един път. Накрая се отстранява фолиото и се запича до кафяв загар и хрупкава коричка по желание, около 15 минути....

Печени свински джолани, краче и ухо

Печени свински джолани, краче и ухо

Слагаме свинският джолан, ухото и крачето в херметическа тенджера с вода, добавя се сол и дафиновите листа. След като заври водата...

Печени свински джолани с хрупкава коричка

Печени свински джолани с хрупкава коричка

, чесъна, солта, подправките, горчицата, разтопената свинска мас и лимоновия сок. В подходящ съд поставяме джоланите и втриваме добра от...

Печен свински джолан с грейви сос с манатарки

Печен свински джолан с грейви сос с манатарки

посгъсти. Запържете омекналите гъби отделно в малко масло и добавете в соса на котлона. Доварете до готовност, снемете от огъня и и добавете бучка масло. Поднесете свинските джолани със соса....

Свинско месо, печено в тъмна бира

Свинско месо, печено в тъмна бира

оставете да клокне на котлона. Залейте с нея свинското месо и го печете 1 1/2 часа в предварително загрята на 150 г фурна. Извадете свинското месо...

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: