Пилешки Бутчета в Глинен Гювеч

Прегледай всички 74 избрани предложения относно пилешки бутчета в глинен гювеч в Готвач.бг.
Свински кебап в глинен гювечСвински кебап в глинен гювечИзсипете кебапа в глинен гювеч. Овкусете със сол и черен пипер. Добавете 1/2 ч.ч. топла вода....
Селски огретен в глинен гювечСелски огретен в глинен гювечГювечът го подмазваме с масло....
Пилешки гювечПилешки гювечГювечът се пече на 180 градуса. Преди сервиране се поръсва със ситно нарязания магданоз....
Заек с картофи в глинен гювечЗаек с картофи в глинен гювечНа дъното на голям глинен гювеч (предварително намазан с олио) нареждаме половината от картофите....
Зеленчуци с месо в глинен гювечЗеленчуци с месо в глинен гювечНаливаме в гювеча 2 ч.ч гореща вода и захлупваме с капака му. Печем в студена фурна на 180 градуса до готовност....
Свински крачета капама в глинен гювечСвински крачета капама в глинен гювечНа дъното на подходящ глинен гювеч сложете половината лук и чесън. Отгоре сложете свинските крачета и добавете останалите лук и чесън....
Кюфтенца със сос в глинен гювечКюфтенца със сос в глинен гювечВече готови се поставят в глинено гърне. За соса: Лукът се нарязва ситно и се запържва в малко олио, после му се добавя топлата вода....
Пиле по селски в глинен гювечПиле по селски в глинен гювечОлиото се загрява в дълбок тиган и парчетата пилешко се запържват до златисто, след което се прехвърлят в глинен гювеч....
Пържоли с пилешки бутчета и наденица в гювечПържоли с пилешки бутчета и наденица в гювечВ гювеча редувайте ред пържоли, бутчета, наденица, картофи, праз, гъби, скилидки от чесъна, сланина нарязана на тънко и резени лимон....
Бирени пилешки бутчетаБирени пилешки бутчетаОбъркваме добре и потапяме всяко бутче в маринатата. Поставяме бутчетата в тава и изливаме остатъка от маринатата върху тях....
Вкусни пилешки бутчетаВкусни пилешки бутчетаПилешките бутчета се измиват добре, разделят се на две, слагат се в дълбока купа и се добавят останалите продукти....
Пържени пилешки бутчетаПържени пилешки бутчетаБутчетата се измиват добре и се оставят хубаво да се изцедят. След това се слагат в тава или купа и се заливат с приготвената марина....

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: