Пиле по Манастирски

Прегледай всички 74 авторски предложения за пиле по манастирски в Готвач.бг.
Боб по манастирскиБоб по манастирскиВ тенджера със студена вода сложете боба да заври заедно с 1 глава нарязан на едро лук. Щом заври се прибавят нарязаните на ситно лук, чушки и моркови...
Торта Манастирска избаТорта Манастирска избаЗапочваме с приготвянето на листовете. "Угасете" содата в заквасената сметана. Размекнатото масло смесете с чашата захар и щипката сол. Бъркайте до...
Манастирска гъбена чорбаМанастирска гъбена чорбаГъбите, картофите и морковът се измиват и нарязват на едро. Сипва се два литра вода в тенджера, добавят се подправките и се варят. Когато...
Руска манастирска медовинаРуска манастирска медовинаМедът се залива с 2 литра топла вода и се загрява на котлона. Щом кипне, котлонът се намалява и сместа се вари на минимален огън 3 часа. Добавя се...
Манастирска рибена супаМанастирска рибена супаРибата се почиства от кожата и костите, нарязва се на кубчета и се осолява. Рибните остатъци се кипват във вода, след което рибният бульон се прецежда...
Манастирска рибена чорбаМанастирска рибена чорбаПочистената и измита риба се нарязва ситно и се посолява. Отделно във врящата вода се пуска нарязания лук, нарязаните моркови, почистените и нарязани...
Пилешки дробчета по манастирскиПилешки дробчета по манастирскиИзмийте и подсушете дробчетата, запържете ги в нагрятото олио. Посолете и прибавете нарязаните на ивици лук, чушки, морковите, нарязани на кръгчета...
Варено петле по манастирскиВарено петле по манастирскиИзчистваме петлето и го измиваме. След това нарязваме месото на парчета и го задушаваме с малко олио. Когато се задуши, доливаме 4 ч.ч. топла...
Манастирски гювеч със свинскоМанастирски гювеч със свинскоНарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза и...
Задушено агнешко по манастирскиЗадушено агнешко по манастирскиНарязвате агнешкото месо на големи хапки, които поръсвате с черния пипер и със сол на вкус. Всяко парче овалвате в брашното и леко запържвате в загрятото...
Рибена чорба по манастирскиРибена чорба по манастирскиНарязвате по-едрата риба, посолявате и я напръсквате с оцет. Заливате по-дребната риба с подсолена вода и я варите, докато омекне. После я отцеждате...
Рибен гювеч по манастирскиРибен гювеч по манастирскиИзмийте почистената риба, нарежете я на едри парчета и я запържете в мазнина. След това я извадете и задушете в същото олио накълцаните на ситно...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: