Приготвяне на Филе Елена

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно приготвяне на филе елена в Готвач.бг.
Домашно приготвена сланинаДомашно приготвена сланинаСъс студена вода измиваме сланината и я нарязваме на парчета. На дъното на малко каче слагаме морска сол, като правим пласт около 2 пръста дебелина...
Домашно приготвено бутер тестоДомашно приготвено бутер тестоЗа 1 част от тестото смесваме брашното със солта, постепенно добавяме водата и замесваме еластично тесто, което след това увиваме в стреч фолио и...
Питка за Св. св. Константин и ЕленаПитка за Св. св. Константин и ЕленаАктивирайте маята в малко от топлото мляко с захарта и поръсете с брашно, оставете да шупне и изпълни купичката, за препоръчване е битова керамична...
Шаран, приготвен в тестоШаран, приготвен в тестоОт друга страна се твърди, че ако има миризма самият шаран, приготвен по този начин, тестото поема тази миризма и вашият шаран, приготвен в тесто...
Омлет, приготвен в тостерОмлет, приготвен в тостерЯйцата се разбъркват, заедно с натрошеното сирене, настъргания кашкавал и ситно нарязаните домати. Добавя се копърът и сместа се изсипва във вече...
Истинско домашно приготвено краве маслоИстинско домашно приготвено краве маслоПриготвянето на маслото преминава през няколко фази....
Домашно приготвена заготовка за ястияДомашно приготвена заготовка за ястияЗапочва се с доматите. Те трябва да са добре узрели, за да може лесно да се отдели ципата им. Обелват се и се нарязват на квадратчета. Чушките...
Домашно приготвено месце с трънкиДомашно приготвено месце с трънкиТрънките накиснете във вода за няколко минути. По-добре водата да е топла. След това ги отцедете добре, преди обработката с месото. Свинското...
Домашно приготвена баница без набухвателДомашно приготвена баница без набухвателПшеничното брашно заедно с царевичното брашно, солта и водата, замесвате на тесто. Месите до получаване на еднородно и гладко тесто. След това от...
Лазаня с домашно приготвени кориЛазаня с домашно приготвени кориДомашните кори: Разбиват се яйцата със солта и постепенно се добавя пресятото брашно (получава се твърдо тесто). Тестото се разточва на тънки кори...
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарнаВкусен козунак, приготвен в хлебопекарна
Яйцето и жълтъкът се слагат в каничка с деления. Долива се прясно мляко, докато стигне до 255 мл. Към течните съставки се добавя захарта заедно с...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: