Риба Треска Полезна за

Прегледай всички 74 подбрани съвети за риба треска полезна за в Готвач.бг.
Пържени топчета с риба треска по френскиПържени топчета с риба треска по френскиОт филето на рибата се режат малки парченца, големи колкото слива, завиват се в тестото и се пържат на 150 градуса до златисто....
Печена риба треска с домати и яйцаПечена риба треска с домати и яйцаРибата се нарязва на парчета. Лимонът се изстисква и парчетата риба се поливат с лимоновия сок, след това се поръсват със сол и черен пипер....
Риба треска с печен пипер и чесънРиба треска с печен пипер и чесънНарязвате почистената риба и подправяте парчетата със счукан чесън, лимонов сок, черен пипер и сол. Подреждате рибата в тавичка....
Черният дроб на риба треска е ценен източник на витамин А и DЧерният дроб на риба треска е ценен източник на витамин А и DТреската е вкусна и полезна риба. Тя има изключително ниско съдържание на мазнини. Треската има крехко, но сухо месо....
Панирана ТрескаПанирана ТрескаТази риба е изключително крехка и има нужда от съвсем кратка термична обработка....
Треска Ахоариеро (Испански рибен специалитет)Треска Ахоариеро (Испански рибен специалитет)Рибата запечете в отделен тиган с много малко мазнина и сол....
Домашно осолена трескаДомашно осолена трескаПочистената и обезкостена риба Треска разделете на две отделни филета....
Пюре от трескаПюре от трескаРибата измийте и поставете с кожата надолу във вряща вода, която да я покрива два пръста....
Треска по неаполитанскиТреска по неаполитанскиМесото на треската е много нежно, затова внимавайте да не ги разкъсате. Оставят се върху хартия....
Треска по сицилианскиТреска по сицилианскиВ незалепваща тавичка се подреждат филетата от треска и с покриват със сместа от тиганчето. Стоят във фурната на 200°C 10 мин....
Треска в сачеТреска в сачеПочистените филета се посоляват от всички страни. Изпичат се на добре намазненото саче, като от време на време се обръщат и се напръскват с лимонов...
Треска по древногръцкиТреска по древногръцкиВ горещ тефлонов тиган запичаме кориандъра за 5 минути и го стриваме със солта в хаванче. С полученото поръсваме филетата и ги поставяме в намазнена...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: