Рибена Чорба от Щука

Разгледай всички 74 кулинарни идеи относно рибена чорба от щука в Готвач.бг.
Бистра рибена чорбаБистра рибена чорбаХубавата рибена чорба се прави от няколко вида риба - колкото повече, толкова по-добре....
Пикантна рибена чорбаПикантна рибена чорбаКогато сместа заври, прибавете рибата и варете чорбата на тих огън около 15 минути, като налеете и виното вътре....
Търновска рибена чорбаТърновска рибена чорбаМалко преди зеленчукът да се свари, се слага рибата, нарязана на кубчета и предварително натъркана с винена киселина и сол....
Рибена чорба - солянкаРибена чорба - солянкаДобавя се брашното и прецедения рибен бульон....
Шарена рибена чорбаШарена рибена чорбаЗапържва се до златисто ситно нарязаният лук, поръсва се с брашното и се залива с бульона. Добавят се нарязаните корени за супа и доматите. Подправя...
Черноморска рибена чорбаЧерноморска рибена чорбаРазбиваме двете яйца и застройваме готовата рибена чорба. Поднасяме я с резенчета лимон....
Испанска рибена чорбаИспанска рибена чорбаВарете така около 7 минути, добавете рибата и 1 обелените и нарязаните на малки кубчета домати. Оставете да къкри още 7 минути....
Никулденска рибена чорбаНикулденска рибена чорбаВ него слагаме нарязаните на дребно лук, моркови, картоф, домат, обезкостената риба и подправките....
Италианска рибена чорбаИталианска рибена чорбаНалейте виното, кипнете за 2-3 минути, след което сложете и останалите видове риба....
Габровска рибена чорбаГабровска рибена чорбаСлед като чорбата поври десетина минути, към нея се добавят нарязаните на кубчета картофи, парченца от риба, обелените и нарязани на ситно домати,...
Градинарска рибена чорбаГрадинарска рибена чорбаСлед това се добавят нарязаните на ивици прясно зеле и чушките, картофите на кубчета и рибата, нарязана на по-едри парчета....
Зеленчукова рибена чорбаЗеленчукова рибена чорбаСлед като зарзаватът поври няколко минути, добавете рибата и подправките. Оставете чорбата на огъня още 5 минути и поръсете с магданоз....

Рейтинг

4
Общо 9 гласували
5 2
4 6
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: