Свински Език

Прегледай всички 51 авторски предложения относно свински език в Готвач.бг.
Свински език в тенджера под наляганеСвински език в тенджера под налягане
Измиваме добре езика и го поставяме в тенджерата под налягане. Сипваме 2 литра вода и оставяме да заври. Отваряме тенджерата, прецеждаме...
Свински език с грах и картофиСвински език с грах и картофи
Заварете свинския език с малко сол, колкото да оберете пяната. Нарязвате лука на ситно, а картофите - на малки кубчета. Измивате граха и...
Свински език с чедър и кашкавалСвински език с чедър и кашкавал
1
Сварявате свинските езици, аз използвам тенджера под налягане за 1 час, след като заври. Изчаква се да поизстинат, но не напълно, обелват се...
Свинки език с вино в маслоСвинки език с вино в масло
В подсолена вода се запарват 2-та езика заедно до почти пълно увиране. След това се отцежда и се слага в съд, като се полива с бяло вино...
Задушен свински език с шкембе в масло и лукЗадушен свински език с шкембе в масло и лук
тенджера, ще отнеме доста повече време. Веднага след сваряването, още докато езикът е топъл, го обелете и почистете. Нарежете езика и шкембето на...
Свински езици с празСвински езици с праз
Сварете предварително свинските езици. Най-добре в херметическа тенджера. Нарежете на колелца. Запържете леко в олиото. Добавете и нарязания...
Предястие от свински езици и зеленчуциПредястие от свински езици и зеленчуци
продуктите. В голяма чиния за сервиране слагаме в средата сместа с езика, а наоколо нарязаните и подправени с оцет, сол, черен пипер и олио моркови и...
Свински езици в сос с хвойнаСвински езици в сос с хвойна
, сварените езици се обелват и се нарязват на филийки. Поставят се в тавичка. Езиците се заливат с готовия сос. Ястието се пече около 15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна....
Печен езикПечен език
разстила в добре намазнена тава, и с нареждат от горе парчетата език. Покриват се с останалата част от сместа. Поръсва се с настъргания кашкавал. Нареждат се отгоре парченца масло и се пече до червено....
Паниран езикПаниран език
2
В подсолена вода слагаме да се свари езикът. Може да ползвате телешки или свински, както ви хареса. След като се свари, изцеждаме от водата...
Език панеЕзик пане
1
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...
Език в маслоЕзик в масло
2
Измитият език заедно с 2 л вода се вари в отворена тенджера под налягане. Оставете да заври и отпенвайте. Щом бульонът се изчисти, добавете 2...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: