Свински Пържоли с Гъби и Сметана

Прегледай всички 74 авторски предложения за свински пържоли с гъби и сметана в Готвач.бг.
Свински пържоли с праз и гъбиСвински пържоли с праз и гъбиСлед като е готово и него изсипваме върху пържолите и най-отгоре поставяме гъбите. Печете във фурната на 180-200 градуса около 30-35 минути....
Свински пържоли с гъби във фолиоСвински пържоли с гъби във фолиоНарежете лука и гъбите на ситно и ги задушете в маслото....
Свински пържоли с броколи и гъбиСвински пържоли с броколи и гъбиДобавете нарязаните гъби, броколито - на дребни розички....
Пържени свински пържоли с царевично брашноПържени свински пържоли с царевично брашноПържените свински пържоли с царевично брашно са готови....
Свински пържоли със сметана и топено сиренеСвински пържоли със сметана и топено сиренеВ тава слагаме пържолите и ги заливаме с олиото и виното....
Свински филенца с гъби и сметанаСвински филенца с гъби и сметанаОбелете и нарежете гъбите. Сложете при лука. Изчакайте да се запържат добре и върнете месото....
Пържоли с гъби и сметана в мултикукърПържоли с гъби и сметана в мултикукърЗа 7 минути варене пържолите с гъби и сметана бяха станали супер крехки....
Пържоли с гъби, топено сирене и сметанаПържоли с гъби, топено сирене и сметанаНа дъното се подрежда пласт пържоли, намазват се с малко горчица....
Пилешки пържоли със сметана, горчица и гъбиПилешки пържоли със сметана, горчица и гъбиПържолите се поръсват със сол, намазват се обилно с горчицата и се поръсват с червен и черен пипер.След това овкусеното месо се нарежда между гъбите...
Пържоли с гъби и сметана по испанскиПържоли с гъби и сметана по испанскиНарязваме лука на ситно, бекона и гъбите - на ивички, и ги задушаваме в същата мазнина. Смесваме бульона и сметаната и сипваме в тигана....
Пияни свински пържолиПияни свински пържолиМесото се нарязва с дебелина около 1 см и се овкусява с подправките и зехтина. Накрая сипваме бирата върху тях и ги оставяме в хладилника за няколко...
Свински пържоли натюрСвински пържоли натюрПлешката нарежете на тънки пържоли, ако на места е по-дебело парчето, леко го нацепете или начукайте....

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: