Свинско с Праз в Гювеч на Фурна

Прегледай всички 30 авторски предложения за свинско с праз в гювеч на фурна в Готвач.бг.
Свински ребра с праз и кисело зеле на фурна
задушава нарязан праз, добавя се нарязано кисело зеле. След 2-3 минути сипваме червения пипер и наливаме вода, малко под зелето. Добавят се...
Запечено свинско месо с праз и яйца на фурна
дребно и праза. Така запърженото месо се изважда от съда, а в същата мазнина се слагат да се задушат приготвените чушки и праз лук. След...
Свинско с кисело зеле и праз на фурна
, ако обичате зрънцата по-меки и пухкави. Зависи и от марката и вида, който използвате. 5. Подредете в тавичката и парчетата свинско месо и...
Свинско месо с праз, картофи и майонеза на фурна
месото, върху него сложете праза, след това картофите, пак праз и завършете с картофи. Отгоре обилно намажете с майонеза. Сложете в ...
Сармички и свински пържолки в гювеч на фурна
сармичките като количество са повече. След като наредим наливаме вода и слагаме капака. Слагаме гювеча в студена фурна. Печем на 250 градуса. ...
Праз в пръстен гювеч
Нарязвате праза на кръгчета и задушавате, докато поомекне. Обелвате и настъргвате доматите и след това ги изсипвате в гювеча при ...
Свинско запечатано в гювеч
полукръгчета. Месото се нарежда в гювеча, като между пържолите се слагат лук и гъби. Залива се с останалата мазнина от запечатването на пържолите...
Свинско задушено в гювеч
, праз, моркови, картофи и чушки. Посолете на вкус, прибавете дафиновите листа и налейте виното, затворете гювеча и го поставете в студена ...
Крехко Свинско в Гювеч
черен пипер. На дъното на глинен гювеч се нареждат ред свински пържоли. Отгоре върху тях се разпределят половината от изчистените и ...
Манастирски гювеч със свинско
Нарежете месото на кубчета и го запържете. Прибавете нарязаните лук и чушки. След няколко минути добавете гъбите, нарязани на филийки, ориза...
Мариновано свинско в гювеч
за няколко часа. Сипете малко олио в тигана и запържете пържолите за кратко от двете страни. Подредете ги в гювеча. В същия тиган задушете...
Пъстър гювеч със свинско
обикновен гювеч и печете на умерена фурна (около 180 градуса) за около 40-50 минути или до готовност....

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 1
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: