Сушен Паламуд

Открий всички 27 авторски предложения за сушен паламуд в Готвач.бг.
Черноморски паламуд на скараЧерноморски паламуд на скара
Рибата измиваме добре и отцеждаме от водата. Подсушаваме с мека кърпа. Нарязваме на порции /трахули/, които натриваме със сол, смлян черен пипер...
Паламуд в доматен сосПаламуд в доматен сос
Почистете паламуда и го нарежете на шайби. Пасирайте доматите, които предварително може да обелите по желание. Загрейте част от олиото и...
Плакия от паламудПлакия от паламуд
1
бульон, дафинови листа и черен пипер на вкус. Прехвърлете всичко в дълбока тава и добавете почистения паламуд. направете леки прорези по...
Свеж паламуд на скараСвеж паламуд на скара
Почистете рибата, нарежете я и я посолете. След това намажете парчетата с обилно количество зехтин. Печете на умерена скара...
Паламуд с оризПаламуд с ориз
нарязания на малки парчета паламуд. Варите на тих огън. Подправяте с черен пипер и оставяте ястието да отлежи за 15-20 минути преди да сервирате....
Чорба от паламудЧорба от паламуд
Сезона на паламуда е в късната есен. Ако не разполагате с прясна риба, набавете замразена такава. Рибата се почиства от хрилете и...
Мексиканска разядка с паламудМексиканска разядка с паламуд
1. Нарязвате мангото и паламуда на ситни кубчета. 2. Добавяте върху тях няколко капки сос Табаско и обърквате добре. 3. Нареждате от полученото върху чипса. 4. Поръсвате разядката със сушени чили чушки....
Маринован паламуд на шайбиМаринован паламуд на шайби
Паламудът се изчиства и се посипва хубаво със солта. Оставя се така за 24 часа да се осоли. На следващия ден солта се маха от рибата, без да се...
Маринован Черноморски паламудМаринован Черноморски паламуд
Почистваме внимателно паламуда и го нарязваме на трахули (шайби) с дебелина около 2 см. Посипваме обилно със сол дъното на тава и редим...
Пържен паламуд в сосПържен паламуд в сос
Срежете рибата откъм корема, премахнете вътрешностите и главата и я измийте на течаща вода. Подсушете месото и го нарежете на парчета...
Маринован паламуд с лукМаринован паламуд с лук
Обелвате лука и без да го режете, го сварявате във вода. След това отцеждате и заливате с виното, водата, оцета и зехтина. Добавяте дафиновия...
Сандвичи със солен паламудСандвичи със солен паламуд
Филиите хляб се нарязват на малки хапки. Маслото се разбива с нарязания на ситно копър и се подправя с черен пипер и сока на лимона. Рибата...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: