Френски Кулинарни Специалитети

Открий всички 24 избрани предложения относно френски кулинарни специалитети в Готвач.бг.
Най-популярните френски винаНай-популярните френски винаНо, както при повечето френски вина, няма да видите сортовете на етикета....
Френски дресинг за салатиФренски дресинг за салатиЗа да приготвите френски дресинг за салати, научете се да правите основата и може да експериментирате по ваше усмотрение....
Най-известните френски ястияНай-известните френски ястияСалата Ница Френска салата - състои се от голям брой съвършено съчетани съставки....
Какво е френска нугаКакво е френска нугаКакво е френска нуга и колко е вкусна, сигурно вече всички се питат, затова бързаме да отговорим....
Непознатите френски десерти: Фар БретонНепознатите френски десерти: Фар БретонФар Бретон е любим френски десерт. Той е слабо популярен у нас....
Френски сладкиш с настъргани ябълкиФренски сладкиш с настъргани ябълкиЗа френския сладкиш са ви необходими две яйца, двеста и петдесет грама маргарин, четири чаени чаши брашно, три четвърти чаена чаша захар, половин...
Тайните на класическия френски омлетТайните на класическия френски омлетФренският омлет обаче е доста по-изискан и без проблем може да ви извади от ситуация дори и пред гости....
Еклерът - мълниеносна наслада по френскиЕклерът - мълниеносна наслада по френскиИли поне това означава името му - éclair в превод от френски означава светкавица....
Френски кроасан или виенска кифлаФренски кроасан или виенска кифлаПрочутият френски кроасан, който се разтапя в устата и мирише на масло и тесто, всъщност е наследник на добрата стара виенска кифла....
Идеи за френски десертни кремовеИдеи за френски десертни кремовеЕдни от най-вкусните десертни кремове имат френски произход. Такъв е френският крем от извара, известен със своята нежност и вкус....
Френска лучена супаФренска лучена супаТой смесил продуктите, сварил ги и така се появила първата френска лучена супа....
Френски багетиФренски багетиСухата мая се разтваря в 50 мл топла вода. Оставя се на страни да шупне, като се добавя щипка брашно. Брашното и солта се смесват и се пресяват...

Рейтинг

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: