Цаца Маринована

Разгледай всички 74 подбрани съвети за цаца маринована в Готвач.бг.
Цаца на фурнаЦаца на фурнаПочистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке. Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус...
Панировка за цацаПанировка за цацаЦацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби....
Наниз от панирана цацаНаниз от панирана цацаИзмиваме цацата и я оставяме да се отцеди от водата. Рибата не почиствам, защото е току-що уловена....
Пържена цаца на шишчеПържена цаца на шишчеРибата се измива хубаво с вода и се отцежда. Вземат се тънки дървени шишчета и се нанизва за главата на шишчето по 7-8 рибки. Овалват се в...
Цаца в доматен сосЦаца в доматен сосХубаво измийте и почистете цацата. Сипете я в тава и леко я посолете, поръсете с черен пипер и прясно изцеден лимонов сок....
Пълнени домати с цацаПълнени домати с цацаЗа пълнежа, смесете нарязаните маслини, яйцата, чесън, цацата или филето, настъргания кашкавал и останалите продукти....
Пържена цаца с доматена салцаПържена цаца с доматена салцаОваляйте цацата в брашното и я изпържете в загретия зехтин. Сервирайте със салцата....
Маринована пъстърваМаринована пъстърваМаринованата риба трябва да престои поне две седмици, преди да се консумира. Маринованата пъстърва е много вкусна....
Маринована тученицаМаринована тученицаМаринованата тученица е готова....
Маринована хикамаМаринована хикамаХикамата или т.нар. мексиканска ряпа, въпреки че се причислява към картофите, има сладникав вкус подобен на земна ябълка или смес между круша и ябълка...
Маринована змиоркаМаринована змиоркаМахнете кожата на предварително почистената змиорка, подсушете я. След това внимателно я огънете и завържете опашката с главата. Така оформената змиорка...
Маринована патицаМаринована патицаИзмиваме и нарязваме патицата на порции. Оставяме месото в подходящ съд. Към него прибавяме олиото, нарязания на едро лук, магданоза, лимоновите...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 0
4 4
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: