Чомлек по Овчарски

Открий всички 74 избрани предложения относно чомлек по овчарски в Готвач.бг.
Овчарски пайОвчарски пайОвчарският пай - Shepherd`s Pie се пече 15-20 минути до златист цвят....
Овчарски кюфтетаОвчарски кюфтетаПрибавете към каймата червения пипер, солта, чубрицата и омесете много добре. От получената смес оформете кюфтенца с големината на топчета за...
Чомлек по банскиЧомлек по банскиНарежете телешкия джолан и го накиснете за 2 часа във вода. Измийте зеленчуците и ги поставете (без картофите) заедно с джолана и подправките в пръстен...
Чомлек със саламЧомлек със саламНарязваме месото, салама, лука, гъбите, магданоза, морковите и чесъна на средни парчета. Поставяме продуктите в глинен гювеч, на дъното на който...
Детски овчарски пайДетски овчарски пайЗапичаме овчарския пай за 25 минути. Сервираме овчарския пай за деца топличък....
Импровизиран овчарски пайИмпровизиран овчарски пай
Слагаме във фурната да се запече апетитният овчарски пай, докато пюрето не хване коричка....
Гергьовденски овчарски пайГергьовденски овчарски пайЗапечете овчарския пай до златисто във загрята на 200 градуса фурна. Добър апетит и Весел празник!...
Питка по овчарскиПитка по овчарскиРазбийте яйцата (без единия жълтък), прибавете разтопеното масло, натрошеното сирене, млякото, в което сте разтворили содата, и брашното. Месете...
Ирландски овчарски пайИрландски овчарски пайОвчарският пай се оставя да се пече до запичане на картофеното пюре....
Вегетариански овчарски пайВегетариански овчарски пайЗеленчуците се почистват и нарязват на ситно. Гъбите се обелват и нарязват на филийки. В дълбок тиган се загрява зехтин на котлона и се прибавя...
Веган овчарски пайВеган овчарски пайКартофите се сваряват, обелват и намачкват. Смесват се с млякото и се разбъркват докато стане пюре. Добавя се сол на вкус. Лукът и чесънът се нарязват...
Обърнат овчарски пайОбърнат овчарски пайНаричам ястието "обърнат овчарски пай", защото за разлика от това ястие, тук слагаме картофите под каймата....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: