Шоколадови Сладкиши

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно шоколадови сладкиши в Готвач.бг.
Шоколадов сладкиш Сочната фукла
1
възможност правоъгълна, като преди това се намазва с масло и леко се поръсва с брашно. Сладкишът се изпича за около 20-25 минути до суха клечка на ...
Шоколадов сладкиш с бисквити
сладкиша и заглаждаме, украсяваме с орехи и отново го оставяме в хладилника за час...
Здравословен шоколадов сладкиш
Настържете 1 ч.ч. моркови и 1 ч.ч. обелени ябълки, смесете ги. В купа разбийте яйцето със захарта, добавете смесените ябълки с морковите...
Шоколадов сладкиш с портокали
кравето масло и с него намажете форма за печене на сладкиша и я поставете във хладилник да се охлади формата. Останалото масло разбийте със...
Шоколадов сладкиш с майонеза
23
кувертюра на водна баня и добавите маслото. Разбъркайте, докато се получи гладка смес. Готовият сладкиш се охлажда леко, вади се в поднос и се залива ...
Екстра шоколадов сладкиш (постен)
1
Фурната се загрява на 180 градуса. Подред се изсипват съставките за кекса и накрая се разбъркват добре с телена бъркалка до хомогенност...
Швейцарски шоколадов сладкиш
Смесете всички продукти за сладкиша и ги разбийте с миксер. Поставете получената смес във форма за печене, предварително намаслена. Изпечете...
Шоколадов сладкиш с кафе
Намажете с мазнина кръгла форма за кейк, загрейте фурната на 180 градуса. Смесете лимоновия сок и млякото и го оставете настрана. Сложете...
Най-лесният шоколадов сладкиш
на квадратчета и се слага в поднос. Прави се глазурата, като всички съставки се слагат в касерола на котлона за около 1-2 минути. Сладкишът се ...
Лек шоколадов сладкиш
натуралния шоколад и маслото (с разбъркване), за да получим шоколадовата си глазура. С нея намазваме сладкиша и го изваждаме от формата за печене. ...
Шоколадов сладкиш с масло
1
Разбийте маслото и захарта на пухкав крем. Добавете яйцата едно по едно и разбивайте до пълното им усвояване от сместа. Добавете какаото и...
Шоколадов сладкиш с тиквички
. Изключително шоколадов, тиквичките изобщо не се усещат, а придават лека влажност, която прави сладкиша наистина уникален!...

Рейтинг

3.2
Общо 5 гласували
5 0
4 3
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: