Ябълков мус

Открий всички 44 подбрани съвети относно ябълков мус в Готвач.бг.
Лимонов мус
Лимонов мус
Жълтъците се разбиват със захарта и лимоновата кора на високи обороти. В тенджерка се слагат лимоновият сок, агар-агар и се разбърква добре, за...
Спаначен мус
Спаначен мус
мус е подходящ за гарниране на задушени риби, различни видове печени меса и сирена на плоча. Принципно е възможно да приготвите спаначения ...
Плодов мус
Плодов мус
Бананът и кивито се обелват и се режат на колелца. Ябълката, без да се обелва, се реже на половинки резенчета. Ягодите на четвъртинки, като...
Шоколадов мус
Шоколадов мус
добавяйте на части към шоколадовата смес за муса и объркайте до еднородна смес. Разпределете шоколадовия мус в подходящи десертни чашки. ...
Лек Мус с Патладжани
Лек Мус с Патладжани
Нарязва се патладжанът на филии, посолява се и се оставя да се изцеди. Ако е пролетен, не е необходимо да се изцежда, той не нагарча. Филиите...
Мус с кондензирано мляко
Мус с кондензирано мляко
Накиснете желатина в студена вода за 5 минути. През това време разбийте сметаната. В купа сипете кондензираното мляко и към него прибавете...
Разкошен малинов мус
Разкошен малинов мус
Почистените малини ги поставяме в подходящ съд заедно със захарта и кората от лимон. Топлинната обработка е на умерен огън за около 10-15...
Шоколадов мус с орехи
Шоколадов мус с орехи
шоколадовия мус в подходящи чашки, поръсвате с наситнени орехи и украсявате с черешка по желание. Оставете в хладилник за един час, за да се...
Лесен Шоколадов крем мус
Лесен Шоколадов крем мус
Шоколадът се разтапя на водна баня и се оставя да поизстине. След това в купа разбъркваме сметаната и към нея добавяме пудрата захар и кората...
Студен шоколадов чия мус
Студен шоколадов чия мус
В четири купички или чаши разпределяме по една супена лъжица чия. Всички останали съставки се смилат в блендер до получаването на гладка и...
Орехова торта Кафе-мус
Орехова торта Кафе-мус
обръщат блатовете върху решетка. Отстранява се хартията. Охлаждат се напълно. Кафе мус: В купата на миксера се изсипва маскарпонето и се разбива...
Перфектен Шоколадов Мус
Перфектен Шоколадов Мус
разбъркайте жълтъците с алкохола, а след това внимателно объркайте с белтъците, като ги добавяте на части. Разпределете вашия шоколадов мус в ...

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 1
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: