Gotvach.bg»Избрани Колекции»Ангелски Кекс
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ангелски Кекс

Ангелски Кекс

Открий всички 12 авторски предложения за ангелски кекс в Gotvach.bg.
Ангелски кексАнгелски кексСложете Ангелския кекс да се пече за 35-40 минути. Щом е готов при лек допир с пръст трябва отново да се надига....
Ангелски кекс с белтъциАнгелски кекс с белтъци
2
Да ви е сладко с Ангелски кекс с белтъци - един разкошен сладкиш!...
Ангелски коктейлАнгелски коктейл
Украсяваме с резенчето ананас и сме готови да дегустираме готовия Ангелски коктейл....
Ангелски къпкейкАнгелски къпкейк
Ангелските къпкейкове са чудесни!...
Ангелски сладкиАнгелски сладки
В купа налейте разтопеното масло, захарта и яйцето, разбийте много добре и внимателно налейте топлото мляко на струя и добавете ванилиите. Смесете...
Ангелски сладкишАнгелски сладкиш
Варете до сгъстяване крема с прясното мляко, ванилията и захарта. Върху първия пандишпанен блат намажете от крема и добавете с лъжица сладко от...
Ангелски очиАнгелски очи
С миксер разбиваме маслото, захарта, ванилията и един по един жълтъците. Прибавяме пресятото брашно до получаване на тесто. Разбиваме и белтъците...
Торта Ангелски сълзиТорта Ангелски сълзи
След два часа върху повърхността на тортата се появяват златни ангелски сълзи....
Коледни сладки Ангелски очичкиКоледни сладки Ангелски очички
Коледни сладки Ангелски очички са вкусни и любими на малки и големи....
Ангелски сладкиш с череши и колаАнгелски сладкиш с череши и кола
Разбиват се захарта и маслото, прибавя се последователно яйцата, киселото мляко, в което предварително са разтворени бакпулверът, грисът, брашното...
Огромен кексОгромен кекс
В голяма купа вътре слагаме жълтъците на яйцата, прибавяме и захарта и започваме да разбиваме, докато се получи пухкава консистенция. В друга купа...
Кекс ПеполинаКекс Пеполина
2
Разбийте с миксер мекото масло със захарта на крем, прибавете олиото, яйцата едно по едно, при непрекъснато бъркане. Добавете предварително смесените...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
51
44
31
21
10
Дай твоята оценка: