Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Момини устниВсички продукти се разбъркват добре. След това от тестото се точат дебели кори, режат се с отвора на малка водна чаша.
По средата се слагат орехи...
Най-вкусните момини устниНай-вкусните момини устни се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за около 10-12 минути. Да ви е вкусно!...
1
Агнешко фрикасе по гръцки
Ако ползвате момици, предварително ги изкиснете във вода с лъжица оцет и премахнете ципичките....
Агнешка дреболия с пресен лук на фурна
Използва се агнешка червена карантия (черен дроб, бъбречета, момици и др. ) Дреболията се измива в студена вода и се нарязва, слага се в тавичка или...
Агнешка дроб сарма с гъби
Агнешкият комплект (агнешки бял и черен дроб, сърце, чревца, момици, бъбрек) сварявам до готовност (около 1 час), като бульонът от варенето се запазва...
Печено агнешко
Агнешкият комплект: черен и бял дроб, сърце, момици се измиват и се кипват. После се нарязват на дребно....
Дроб сарма с ориз в тенджера
Измиваме агнешките дреболии от черен дроб, бял дроб, момици и черва. Слагаме голяма тенджера на котлона с вода да заври....
Чорба от агнешки дреболии и пресен лук
Слагате черния дроб, сърцето, момиците от бъбреците на едно агне да се варят в 1.5 л подсолена вода....
Агнешки бъбреци в шерден на фурна
Бъбреците и момиците се измиват, нарязват се на малки парчета и се задушават в половината от маслото....
Кукуреч на фурна – гръцко традиционно мезеВземете дървен или метален шиш и започнете да прекарвате през шиша едно по едно парчетата като ги редувате черен дроб, бял дроб, сърце и момички....
2
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
51
46
30
21
10
Дай твоята оценка: