Gotvach.bg»Избрани Колекции»Глазиран Свински Врат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински вратОпеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Шпикован свински врат
Вкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен.
Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Сушен свински вратМесото за този сушен свински врат почистваме, ако искате, оставете го цяло парче или го нарежете на по-малки....
1
Пълнен свински вратИзпечете пълнения свински врат в подмазнена тава до готовност.
Поднесете печеното свинско с гарнитура по избор....
2
Печен свински вратПоднесете свинския врат нарязан на филийки, с гарнитура от зеленчуци или ориз....
3
Бавно печен свински вратЯстието се допича, докато печеното свинско получи хрупкава коричка, а сладките картофи омекнат.
Бавно печеният свински врат е готов....
1
Майсторски сушен свински врат
След като е готов майсторският сушен свински врат, го вакуумираме отново и прибираме в хладилника за около месец....
Печен обезкостен свински врат
Печен обезкостен свински врат може да се сервира в комбинация от немска картофена салата....
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг.
Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински Врат
Нарежете свинския врат на широки големи парчета и начукайте с малко сол.
Овкусете каймата със подправки по ваш вкус....
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки.
Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта, пиперът...
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: