Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Свински джолан в йенска тенджераПеченото свинско се поднася обезкостено, гарнирано със зеленчуците.
Свинският джолан в йенска тенджера е много вкусен....
Шпикован свински джолан в мултикукър
Прехвърлете продуктите в подходяща тава и запечете за кратко, за да хване хрупкава коричка вашият шпикован свински джолан.
Бон Апети!...
Свински джолан с картофен чипс
Свинският джолан се сервира заедно с картофения чипс и резенчета от лайма....
Свински джолан с портокалов сок
След това избирам средна правоъгълна тавичка, поставям джолана (без кожа) - за предпочитане цял с кост....
Печен свински джолан с подправки
Намазваме джолана с олио и втриваме в него сместа от предварително разбърканите сухи подправки....
Свински джолан с домашно песто
Приготвя се свинският джолан, като се намазва със сол, черен и червен пипер и зелени подправки по желание....
Богат свински джолан в гювеч
Захлупва се и джоланът в гювеч поставя в студена фурна.
Богатият свински джолан в гювеч се пече се 3-3.5 часа на 200 градуса....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
40
32
20
10
Дай твоята оценка: