Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гозби с Пиле

Гозби с Пиле

Открий всички 99 подбрани съвети за гозби с пиле в Gotvach.bg.
Пиле панираноПиле панираноСвареното пиле се обезкостява и посолява. Бирената паста се приготвя като жълтъците се разбиват с бирата....
Огнено пилеОгнено пиле
Пилето се нарязва на порционни парчета. Посолява се, поставя се в тенджера заедно с наситнения кромид лук и кориандъра и се залива със студена вода...
Лятно пилеЛятно пиле
2
Изплакнете пилето и го нарежете на порционни парчета. Зехтинът се загрява и пилешкото месо се запържва до готовност. Изважда се и се прибира на топло...
Пиле лучникПиле лучник
Разпределете плънката с ориз, отгоре порционираното пиле, което по желание може да обезкостите предварително....
Печено пилеПечено пиле
Почистеното пиле се посолява отвън и отвътре, след което се намазва със свинската мас....
Пиле ИлиянаПиле Илияна
2
Нарежете пилешкото филе на жулиен, овкусете със сол, черен пипер и сложете в тиган, на котлон да се запържва. През това време нарежете гъбите, краставичките...
Сватбено пилеСватбено пиле
От пиперката се оформя "шапката" на сватбеното пиле....
Пиле МексикоПиле Мексико
Пилешкото и свинското филе се нарязват на дребни късове и след това се запържват в тиган. Гъбите се задушават с масло до готовност. Майонезата...
Бяло ПилеБяло Пиле
1
Пилешкото филе се нарязва на ситни кубчета. След това се залива със соев сос и се оставя 10-15 минути да поеме. През това време гъбите се измиват...
Дяволско пилеДяволско пиле
1
Срежете пилето по две на дължина, като направите разреза на гръдната кост. Обърнете го и леко го притиснете към масата. Смесете зехтина с черния...
Пиле чеснатоПиле чеснато
1
Веднага след това поставяме свареното пиле без да бъркаме повече, за да не разкъсаме пилешкото месо и изчакваме 3 мин., след което сваляме ястието...
Пиле табакаПиле табака
Пилето се измива и подсушава. С ножица се разрязва на две откъм гърдите. Посолява се, намазва се със сметана. Поставя се в тиган със сгорещеното масло...

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: