Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле панираноСвареното пиле се обезкостява и посолява. Бирената паста се приготвя като жълтъците се разбиват с бирата....
Огнено пиле
Пилето се нарязва на порционни парчета. Посолява се, поставя се в тенджера заедно с наситнения кромид лук и кориандъра и се залива със студена вода...
Лятно пилеИзплакнете пилето и го нарежете на порционни парчета. Зехтинът се загрява и пилешкото месо се запържва до готовност. Изважда се и се прибира на топло...
2
Пиле лучник
Разпределете плънката с ориз, отгоре порционираното пиле, което по желание може да обезкостите предварително....
Печено пиле
Почистеното пиле се посолява отвън и отвътре, след което се намазва със свинската мас....
Пиле ИлиянаНарежете пилешкото филе на жулиен, овкусете със сол, черен пипер и сложете в тиган, на котлон да се запържва. През това време нарежете гъбите, краставичките...
2
Пиле Мексико
Пилешкото и свинското филе се нарязват на дребни късове и след това се запържват в тиган.
Гъбите се задушават с масло до готовност.
Майонезата...
Бяло ПилеПилешкото филе се нарязва на ситни кубчета. След това се залива със соев сос и се оставя 10-15 минути да поеме.
През това време гъбите се измиват...
1
Дяволско пилеСрежете пилето по две на дължина, като направите разреза на гръдната кост. Обърнете го и леко го притиснете към масата.
Смесете зехтина с черния...
1
Пиле чеснатоВеднага след това поставяме свареното пиле без да бъркаме повече, за да не разкъсаме пилешкото месо и изчакваме 3 мин., след което сваляме ястието...
1
Пиле табака
Пилето се измива и подсушава. С ножица се разрязва на две откъм гърдите. Посолява се, намазва се със сметана. Поставя се в тиган със сгорещеното масло...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: