Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гулаш Яхния
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ГулашЗапържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо...
3
Механджийски гулаш
Готвим ароматния гулаш на тих огън, докато изври течността.
Поднасяме механджийския гулаш топъл с чаша бира или вино....
Партизански гулаш
Месото се нарязва на кубчета и се запържва.
Останалите продукти се добавят последователно и се запържват.
Заливат се с вода и се вари до готовност...
Гулаш чорба
Гулаш чорба - съчетание от нежни парчета телешко месо, плътни зеленчуци и ароматни подправки - това е вкусът на удоволствието....
Гъбен гулаш
Задушаваме гъбения гулаш още 15 минути и отстраняваме от котлона.
Поднасяме в затоплени чинии и поръсваме с прясно смлян черен пипер....
Дивечов Гулаш
Месото за този апетитен гулаш нарязваме на кубчета и запържваме в дълбока тенджерка....
Рейтинг
4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: