Gotvach.bg»Избрани Колекции»Гъби с Кашкавал на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъби с Кашкавал на Тиган

Гъби с Кашкавал на Тиган

Прегледай всички 12 избрани предложения за гъби с кашкавал на тиган в Gotvach.bg.
Задушени гъби с масло и кашкавалЗадушени гъби с масло и кашкавалОще топли се разпределят в чинии и се поръсват обилно с настърган кашкавал....
Задушени гъби с вино и кашкавалЗадушени гъби с вино и кашкавал
Омекналите гъби се изсипват в чиния, поръсват се с настъргания кашкавал и нарязания на ситно магданоз. Бон апети!...
Телешко задушено с кашкавалТелешко задушено с кашкавал
Извадете тавата, махнете фолиото и поръсете с настърган кашкавал върху месото....
Гъби на тиган с чесън и кашкавалГъби на тиган с чесън и кашкавал
2
Тези гъби на тиган с чесън и кашкавал са бързо и чудесно мезенце! Добър апетит!...
Гъби с кашкавалГъби с кашкавал
1
Във всяка гъба се слага по малко сол, бучица масло, парче кашкавал. Отгоре се поръсват с по щипка къри и индийско орехче....
Задушени горски гъби на тиганЗадушени горски гъби на тиган
Задушените горски гъби на тиган са много вкусни....
Пиле задушено с гъбиПиле задушено с гъби
1
Нарежете пилето на парчета и го задушете в олиото и малко вода заедно с нарязания лук и почистените и нарязани гъби....
Шкембе и гъби, задушени в маслоШкембе и гъби, задушени в масло
2
Поставяме мезето във фурната да се запече за около 5 минути или до разтопяване на кашкавала. Шкембето и гъби, задушени в масло са готови....
Сочни гъби с кашкавалСочни гъби с кашкавал
3
По желание може да настържете по цялата тавичка още кашкавал и да сложите още масло, може и в шапчиците(отново по желание)....
Пикантни гъби с кашкавалПикантни гъби с кашкавал
Сервираме с настърган кашкавал, поръсен с лют пипер....
Пълнени гъби с кашкавалПълнени гъби с кашкавал
1
Поръсете пълнените гъби равномерно с настъргания кашкавал. Запечете във фурна за 15-тина минути....
Макарони с гъби и кашкавалМакарони с гъби и кашкавал
Междувременно задушете гъбите за 5 минути....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 4
50
43
31
20
10
Дай твоята оценка: