Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашен птичи пастетГотовия пилешки пастет поднасяме върху филия хляб.
Домашният птичи пастет е много вкусен....
Домашен патешки пастет
Домашния патешки пастет приберете в хладилника и консумирайте в рамките на 3-4 дена....
Домашен гъши пастет
Поднасяме домашен гъши пастет върху филийка, която може да е препечена според вашия вкус....
Домашен рибен пастетОтново всички продукти се смилат до получаване на смес с гъстота на пастет.
Полученият селски рибен пастет се прехвърля в стъклен буркан....
1
Домашен свеж пастетГотовия пастет можем да сервираме топъл или да затворим в бурканче и съхраняваме в хладилник (48 ч.)....
14
Свински пастетНарежете на дребни парчета дроба и свинското месо, сложете ги да се сварят, отцедете ги и ги смелете....
3
Домашен пастет от Странджанския край
Ще ви предложа една традиционна рецепта за домашен пастет от Странджанския край....
Домашен пастет от гъши дроб
Прехвърляме домашния пастет от гъши дроб в съд и оставяме в хладилника да се охлади за 2-3 часа....
Домашен пастет от пилешки дробчета
Бланшираме за кратко дробчетата във вряща подсолена вода. Запазваме част от водата.
Накисваме филията хляб в прясното мляко.
Нарязваме лука...
Домашен пастет от черен дроб
През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: