Gotvach.bg»Избрани Колекции»Домашна Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Телешка или свинска кайма да изберем?Свинската или телешката кайма е по-добра? Този въпрос си задават много домакини....
Приготвяне и овкусяване на телешка кайма
За овкусяването на телешката кайма е необходимо каймата да престои заедно с подправките поне 30 минути....
КаймаКаймата е хранителен продукт, който се получава от смилането на какъвто и да било вид месо – свинско, телешко, пилешко, различни видове дивеч, риба...
2
Тайните на вкусната домашната кайма
Кайма за суджук
За вкусен суджук е много добра комбинацията от дивечово (глиган), свинско и телешко....
Исоп е идеална подправка за кайма и телешко
И в двете си форми, но в малки количества, е прекрасна добавка към печено свинско, бобови и картофени супи, рагу, телешки кюфтета, извара,...
Да си направим кайма в домашни условияВие също може да го добавите към домашната кайма, но тогава ще използвате 60% телешко, 30% свинско и 10% пуешко....
2
Тайните на вкусната каймаНапример за вкусна кайма за кюфтета много подходяща и изпитана комбинация е свинско и телешко месо....
1
Как да си приготвим кайма от риба?
Всъщност най-важната задача при приготвянето на рибна кайма е да се уплътни максимално....
Какво да сготвя с кайма
Ако се чудите какво да приготвите с кайма, вижте нашите две предложения за вкусни ястия с кайма....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
52
43
31
20
10
Дай твоята оценка: