Gotvach.bg»Избрани Колекции»Задушен заек по селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по селскиНакисвате заека за 5-6 часа в равни количества оцет и вода, изплаквате и го нарязвате на порции, които запържвате от всички страни в сгорещената мазнина...
Гергьовденски заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер и сол, след което се запържва в сгорещена мазнина от всички страни, до получаването на златиста...
Задушен свински джолан по селски на фурна
Невероятно вкусен и сочен задушен свински джолан по селски на фурна!...
Задушен див заек по италиански
Гарнитурата за този задушен заек е по избор.
Насладете се на тази вкусна рецепта от италианската кухня!...
Задушен свински дроб по селски
Сваля се от огъня и се поръсва задушеният свински дроб по селски с нарязан пресен магданоз....
Задушен заек с арпаджик и вино по гръцки
Загрейте в тиган 6 с.л. от зехтина и изпържете в него нарязания на порции заек, след което го извадете и в същата мазнина запържете обеления и нарязан...
Задушен заек с маслини
След като заекът е престоял определеното време в оцетена вода го изваждаме и измиваме.
Заекът се нарязва на парчета, подсушава се и се запържва...
Задушен заек с боровинки
Задушения заек гарнираме със сос от боровинки и гарнитура от ориз или спанак....
Маринован и задушен заек
В тенджера слагаме всички продукти за маринатата и ги кипваме. Оставяме я да изстине и с нея заливаме месото, което предварително сме нарязали на...
Задушен заек в тиква
Накисваме заека в студена вода с оцет и го оставяме да престои така 24 часа.
След това го нарязваме на порции и го обезкостяваме.
Запържваме...
Задушен Заек с картофи
Сипете олио в тенджера и задушете месото, малко по-късно прибавете и лука с моркова....
Рейтинг
4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: