Gotvach.bg»Избрани Колекции»Застройка на Агнешка Чорба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Застройка на Агнешка Чорба

Застройка на Агнешка Чорба

Разгледай всички 12 избрани предложения за застройка на агнешка чорба в Gotvach.bg.
Агнешка дроб чорба без застройкаАгнешка дроб чорба без застройкаАгнешката дроб чорба без застройка е готова....
Агнешка шкембе чорба със застройкаАгнешка шкембе чорба със застройка
След сваляне от огъня се застройва с яйцата, оцета и счукания чесън. Агнешката шкембе чорба със застройка е готова....
Агнешка дроб-чорба със застройкаАгнешка дроб-чорба със застройка
Агнешката дроб-чорба със застройка е готова....
Агнешка чорба с магданозАгнешка чорба с магданоз
Измиваме месото и го нарязваме на малки парчета. Слагаме го в 800 мл вода и го оставяме да се вари. Добавяме и малко сол. Когато месото е полуготово...
Великденска агнешка дроб чорба със застройкаВеликденска агнешка дроб чорба със застройка
1
Налейте застройката и разбъркайте. Топлата дроб чорба сервирайте с люти чушки и купичка кисело мляко по желание. Добър апетит!...
Агнешка чорба с кисело млякоАгнешка чорба с кисело мляко
Агнешката чорба с кисело мляко е много вкусна....
Гъста агнешка чорба с оризГъста агнешка чорба с ориз
Гъстата агнешка чорба с ориз е готова....
Гъста агнешка чорба с дреболииГъста агнешка чорба с дреболии
1
Поднасяме гъста агнешка чорба с дреболии, докато е гореща!...
Агнешка чорба по грънчарскиАгнешка чорба по грънчарски
Оставя се на слаб огън да се довари чорбата....
Агнешка чорба по испанскиАгнешка чорба по испански
При непрекъснато бъркане се застройва със смес от разбитите в сметаната яйца и сока на лимона....
Агнешка чорба за ВеликденАгнешка чорба за Великден
1
Приготвя се застройка от разбит жълтък с кисело мляко, може и цяло яйце. Разбърква се с малко от топлия бульон и се връща в чорбата....
Агнешка чорба от главаАгнешка чорба от глава
Може да се направи и застройка от едно яйце и лъжица кисело мляко, но не е задължително за тази вкусна агнешка чорба от глава....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 8
51
43
32
22
10
Дай твоята оценка: