Gotvach.bg»Избрани Колекции»Испанска Тортия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Испанска Тортия

Испанска Тортия

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно испанска тортия в Gotvach.bg.
Испанска ТортияИспанска ТортияДобре запечена и от другата страна, испанска тортия е готова за сервиране. Да ви е вкусно!...
Сполучлива испанска тортияСполучлива испанска тортия
На сполучливата испанска тортия с лук се слага само сол, не се добавят други подправки. Става превъзходна!...
Испанска тортиля с картофиИспанска тортиля с картофи
Испанската тортиля с картофи е много вкусна....
Испанска тортилаИспанска тортила
Испанската тортила е много вкусна. Източник: MasterShef J. Mielle Забележка: Разкошна на вкус тортила, сочна и апетитна....
Испанска тортиля с картофи и лук на фурнаИспанска тортиля с картофи и лук на фурна
Испанската тортиля с картофи и лук на фурна е готова....
Испанска маслена тортаИспанска маслена торта
1
Загрейте фурната на 220 градуса. Разбийте яйцата, захарта и лимовата кора в средно голяма купа с миксер, докато сместа се сгъсти и стане кремообразна...
Испанска зарзуелаИспанска зарзуела
В тенджера се слагат мидите, копъра, шафрана, естрагона, целината и доматеното пюре. Покриват се и се задушават около 5 минути, като се разбъркват...
Бърза испанска баницаБърза испанска баница
1
Съвет: Сервирайте бързата испанска баница като студено или топло предястие....
Класическа Испанска ЗакускаКласическа Испанска Закуска
2
След като се е изпекла тортията от едната страна, я обръщаме внимателно с помощта на по-голяма от обема ѝ чиния....
Испанска веган салатаИспанска веган салата
1
След това се полива испанската веган салата....
Испанска нуга туронИспанска нуга турон
Медът се затопля в тенджера на слаб котлон. Добавете захарта и бъркайте с дървена лъжица. Разбийте белтъците, докато станат на сняг и ги прибавете...
Оригинална испанска паеляОригинална испанска паеля
14
Поднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: