Gotvach.bg»Избрани Колекции»Италианско Меренге
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Италианско Меренге

Италианско Меренге

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно италианско меренге в Gotvach.bg.
Меренге с шоколадов мус и лешнициМеренге с шоколадов мус и лешнициСлепете две платки от меренгето с крем и поръсете с лешници. Меренгето с шоколадов мус и лешници е много вкусно....
Шоколадово МеренгеШоколадово Меренге
1
За за приготвим идеалното меренге, е нужно купата да е абсолютно чиста и суха, белтъците да са добре отделени, без никакъв жълтък в тях....
Руло от меренге с маскарпоне и ягодиРуло от меренге с маскарпоне и ягоди
Рулото от меренге с маскарпоне и ягоди е готово....
Лека торта с меренгеЛека торта с меренге
3
След това меренгето се минава с домакинска горелка. Да ви е сладко! Леката торта с меренге е чудна!...
Кейк с Меренге кремКейк с Меренге крем
Намажете долната част обилно с крема Меренге и сложете отгоре горната част. Сложете за 2 часа в хладилника....
Експресен сладкиш с крем меренгеЕкспресен сладкиш с крем меренге
Отгоре украсете с шприца с крем Меренге: Разтопете на огъня 200 грама кристална захар с 1 кафена чашка вода, докато стане на гъст сироп....
Вкусен пай с меренг и горски плодовеВкусен пай с меренг и горски плодове
1
Сладкия пай с меренг е деликатен ефирен деликатес, можете да го приготвите с прясно маслено тесто и да добавите ябълки и кайсии....
Птичи гнезда от белтъчен меренг и крем ШантилиПтичи гнезда от белтъчен меренг и крем Шантили
Птичите гнезда от белтъчен меренг и крем Шантили са готови....
Крем МеренгКрем Меренг
Белтъците се разбиват на твърд сняг. Към тях се прибавя ванилията. Отделно се сварява гъст сироп от захарта и водата, който се прибавя на тънка...
Италиански сладкарски МеренгИталиански сладкарски Меренг
Италианският сладкарски Меренг е готов....
Свеж ягодов меренгСвеж ягодов меренг
Свежият ягодов меренг е готов....
Италианско буритоИталианско бурито
1
Навиваме до края и италианското борито е готово за хапване....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
53
45
32
20
10
Дай твоята оценка: